reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Natalia właśnie zdjęła pieluchę, nie chce brać majtek, za to włożyła kapelusz i rękawiczki. Nie wiem co mam o tym mysleć.... chyba gdzieś sie wybiera, może powie gdzie, jak już podejmie decyzję kjtóre rękawiczki sa najlepsze, póki co wybiera i powtarza "te nie".

reklama
Witam,
Ale parno, w te upaly u Nas spacery koncza sie juz o 11 i pozniej dopiero poznym popoludniem wychodzimy. Magdusiek moze Natalia chce na narty jechac;-)
Doxa powodzenia na spotkaniu;-) a z ubraniem mam ten sam klopot, moj najlepszy kostium ciut za ciasny:wściekła/y:ale na szczescie nie mam spotkania;-)

czesc!

Doxa, menda ze mnie :zawstydzona/y: nadrabiam:
476.png

wymiekam! jest 33 w cieniu!! o 4rano bylo 18! ja pierdziele!!!

Muszka przed samym spaniem zrobila mi dwie luzne, sluzowe, zielone kupy... mam nadzieje, ze to nie rota

Vertigo - trzymam kciuki za Tosię.
Doxa - zdaj relację jak poszło.

M dziś wieksozść dnia na dworze, póxniej szybkie zakupy, w sprawie moich butów, ale cóz.... nie ma.
Przy okazji Natalia nauczyła sie pić przez słomkę, w kawiarni piła sok z pomarańczy. A jaka była zadowolona, że leci :-)

ojej, oby to nic takiego....

moj syn tez dzies luzne zielone, ale to z nadmiaru ogorkow malosolnych... sam sie czestowal i chyba za bardzo....

Hihi, ach te ogórki, Natalia też uwielbia.
A teraz ubrała kapelusz, wzięła bransoletkę, lalkę, buty i idzie mówiąc nam "papa" nie bardzo wiem gdzie ona znów sie wybiera, szczególnie że przyszła niecałą godzinę temu :-)

Hihi, ach te ogórki, Natalia też uwielbia.
A teraz ubrała kapelusz, wzięła bransoletkę, lalkę, buty i idzie mówiąc nam "papa" nie bardzo wiem gdzie ona znów sie wybiera, szczególnie że przyszła niecałą godzinę temu :-) Mówi, ze do cioci jedzie.... szkoda, ze nie mówi do której :-)

a czy to wazne... moze tak na odczepnego mowi, ze do cioci, a w tym kapeluszu i bizuterii to sie calkiem gdzie indziej wybiera... ;-)

:-) fakt, tego nie przewidziałam. tlko wiesz, ona samochodem się wybiera, więc pewnie ja mam być kierowcą :-)

reklama
Do góry