reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Magdusiek Natalka prześliczna jak zwykle.
W ogóle wszystkie dziewczynki obłędnie wyglądają w kapeluszach, takie małe damy :-)

Tusiekn ja w ósmym miesiącu byłam nad morzem i też miałam strasznego powera. Pływanie, długie spacery. Bosko było w ogóle :tak:

reklama
Witajcie!
Dzis upalny dzień.
Dzieci w galeryjce super. I te kapelusze i te sukienki.... no tylko męzczyxni cos mało sie pokazują!;-)
Luszka, rany jak czas leci......niedługo rozwiazanie:tak:

No to się zmasakrowałam na abt i siłowni, co mnie podkusiło, zeby wleźć na ten pierniczony steper to wiem, ale co mnie podkusiło, zeby na nim tyle łazić to pojęcia nie mam.

Witajcie!

Kochane bardzo dziękuję wszystkim za życzenia! Nie da się ukryć latka lecą ;-)

My od soboty mieliśmy awarię telefonu, ale szczęśliwie już nas podłączyli :-)

Doxa, kochana zdrówka i usmiechu !!!:-)

Magdusiek, jka słowo daję, nie wiem skąd Ty czerpiesz energie na te wszystkie ćwiczenia!:eek: Podziwiam!:tak:

Pytanko do mamus dziewczynek- jak zakładacie sukienke , spódniczke to co na pieluche? majteczki? jakie? bo przecież nie zawsze do tego body.

Byłam w galeryjce! Ależ tam ruch! Panny śliczne! Kawaler też! Aż miło oglądać!!!

My ten weekend spędziliśmy u znajomych, pogoda była cudna, cały weekend na świeżym powietrzu, wypoczęliśmy porządnie :-) Muszę zrzucić zdjęcia z aparatu!

Kasiu - Nataklia najczęściej ma body, własnie dlatego. Bo ona ma tendencję to uspokajania się wierceniem sobie albo mnie w pępku, tak też najchętniej usypia. Więc ja nie ma biody to sobie skubana zsuwa pieluchę.
Ma fajne majteczki, ale mówi "te nie" i zdejmuje, jeszcze nie trafiłam na takie, które jej się podobają mimo, ze a i jednokolorowe i w kwiatki i w lalę.... chyba kwestia majhtek jako takich, nie leżą jej :-)

reklama
dziendoberek... :-)
cieplo... :-)
coraz cieplej... :-)
7 rano a ja juz spocona... :-)

Do góry