reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

alez oczywiscie ze on wie, jak sie uzywa, ale jak sobie cos umysli, np ze sluchawki lepiej sie maja bez gabek, to jest trudno, szczegolnie jak dorwie przy babci, ktora sluchawek nie kuma w ogole...

niestety, nie mam gdzie przed nim schowac niektorych rzeczy, bo zwyczajnie albo nie ma miejsca, albo da rade wyciagnac... bo po regale saceruje swobodnie...

co wiecej, przy mnie tego nie robi...

reklama
ufff! na dwoch kupskach sie skonczylo. ale dalam na wszelki wypadek dawke nifuroksazydu.

alez ukrop! w tej chwili jest 26stopni! mam otwarte balkony w pokojach naprzeciwko i zero cugu! firanka nawet nie drgnie!

Teddy - nie masz innego wyjścia tylko nauczyć :-)
Vertigo - dobrze, ze tylko dwie. Fakt, u nas też gorąco :-)

U mnie przeciagi i przynajmniej sie da oddychac.
Widze, ze Wasze dzieci tez lubia torebki jak Natek, najfajniejszy jest moj porfel i pieniadze ktore liczy do trzech, ale dobre i to. Tusiek czesto mi go wyciaga bo jest zdjecie taty w nim i go caluje, dlatego sprawilam mu wlasny portfel (moj stary) i dalam mu zdjecia Nasze i moje stare karty, jakies rupiecie i powiem Wam ile on ma w tym zabawy...oczywiscie zdjecia wyciaga, caluje (starsznie mnie wzrusza wtedy;-)) i chowa nie wiadomo gdzie. Kiedys rano tata chce ubrac buty a tu jego zdjecie, ktorego szukalismy dluugo. Pod dywanami pierwsze co gdzie szukamy zakonspirowanej rzeczy. Spryciuchy z tych Naszych dzieciakow.

No i w końcu dotarłam do domu ;-) Spotkanie oficjalne przeniosło się do knajpki .... i takie oto są efekty!

Poranne zakupy, baaardzo udane, bardzo! Od dawna nie byłam z Olinkiem na zakupach, a tu taka niespodzianka! Grzecznie siedział, nie marudził, usnął bez jednego jęknięcia, ja kupiłam wszystko co chciałam, kawę w spokoju wypiłam, poszłam jeszcze po bluzkę i synio obudził się jak opuściłam ostatni sklep :-) No to poszliśmy szybko do Go Sport i Oli dostał niebieskie addidaski :-)
A i jeszcze ważna rzecz, ja już zapomniałam jak to fajnie jest ładować zakupy pod wózek i mieć puste ręce i wygodnie oglądać, przymierzać inne rzeczy!

Kasiek, Vertigo bardzo dziękuję za życznia :-)

witam... :-)

Doxa, zona bedzie miala pocieche z Olika... jeszcze tylko naucz go torby nosic... ;-)

Krystian juz sie niestety nie nadaje na zakupy... chyba, ze ma nastroj na rozkladanie sie w wozku, co jeszcze czasami ma miejsce...

zasadniczo robimy tak, ze idziemy we troje do WP, chlopakow podrzucam do Kamelota, a sama mam co najmniej godzinke na zakupy, jesli Kamil cos potrzebuje, to wowczas ja robie rozeznanie w terenie, a on juz tylko idzie finalizowac... i wszyscy sa zadowoleni... :-)

nie wiedzialam, ze w Go Sport sa malutkie buciki, Doxa, moglabys pstyknac???

dzień dobry
Cała noc bez pobudki, o tak. Otwarte okna, genialnie. I całe łóżko dla mnie, bo Kamil wyemigrował na kanapę, chyba ma anginę :-(
Doxa - a tak się obawiałas zakupów z Olim :-)

Witajcie!
Ja dzisiaj wybieram się na jogę, więc już się melduję ;-) Oli wstał o 7, ciekawe o której zamarzy o drzemce!

Teddy Oli miał taki okres, że na zakupy nie nadawał się, ale myślę że pomału mu to przechodzi! Ponadto, był śpiący i już półprzytomny - ot taki mały wybieg zastosowałam ;-)
A w Go Sport tak jak w każdym innym sklepie sportowym, jak się trafi to są malutkie butki, ale dużego wyboru nie ma. Te addidaski były jedyną parą w tym rozmiarze, ja kupiłam 22, Krystian nosi większe, więc może na niego byłby większy wybór!

No właśnie Magdusiek wczoraj o tym myślałam, że ja "głupia" nie ciągałam go ostatnio po sklepach, oj głupia ja!!! :-)

reklama
Do góry