reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Waniliowej coli nie piłam i nie słyszałam o takiej, ale pewnie pycha:cool2:
Zaraz spadam prasować, bo niedługo utonę w niepoprasowanych rzeczach:tak:

reklama
Moje dziecko zdjęło sobie body, pieluche, nie chce chodzić w majtkach, nasikała na panele (jak ja się ciesze, że nie mamy dywanów ani innych wykładzin) po czym powiedziała "siusiu", poboiegła po nocnik, usiadła i nasikała do nocnika. Oby jej tak zostało... :-)

sprawdziłam na etykietce, tę colę sprowadził do Polski Piotr i Paweł, więc pewnie w tych sklpach jest, nie wiem czy będzie w innych, ale pewnie tak.

Witam!
Ja odbyłam juz pierwszy spacer, a teraz Nadula spi:-) Pogoda piekna!
A jak fajnie załozyc sukieneczkę skarpetki i tylko buciki. Nadia załozyła dzis po raz pierwszy letnia sukieneczke z Kubusiem, prosiaczkiem i tygryskiem, cały czas pilnowała aby jej przyjaciele nie uciekli z sukienki:-D

Hej,
Natalia dziś balowała rano z dziadkiem, w ogródku i na spacerze, a póxniej nadal w ogródku. I genialnie, w bodziaku i krótkich spodenkach z zeszłego roku.
MOja mama kupiła Natalce fajne body, na cienkich ramiączkach, bluzeczkowe, w H&M, na taką pogode idealne.

Nadia ma z zeszłego roku kilka dobrych rzeczy, głownie spodenki, rybaczki.
Po południu spędzilismy czas w miłym miejscu. Konie, woda, plac zabaw...:tak:

Własnie wróciłam ze spaceru, wyszliśmy wszyscy, ale Kamil średnio zna możliwości Natalki i pod koniec wymiękł i nas opuścił na placu zabaw. Natalia dreptała z wózkiem dla lalki i lalką, a ja z jej wózkiem. Ani na moment do niego nie wsiadła :-) Ale grzecznie pilnowała się przy ulicy itd. I rozczuliła mnie gdy wyciągnęła lalkę z wózka i pokazywała jej samochody.

witam!

Misiu, nie. ale po znajomosci dostalismy takie zlecenie. na wszelki wypadek. no i po trosze tytulem tej nieszczesnej miedniczki

Kasiek, dzieki!

wyspalam sie- dziecko spalo do 8! wczoraj i dzis bylismy u rodzicow na dzialce. a dzis rano zaliczylismy jeszcze spacer po Wenecji.
nadal nie mam samochodu. teraz juz zadnego, bo tatus zatrzasnal sobie kluczyki w sluzbowym i musialam mu oddac prywatny, bo nie mialby czym jutro do pracy pojechac. zeby bylo weselej to auto stoi z wlaczonymi swiatlami... dzieki temu Toska pierwszy raz w zyciu jechala autobusem! ale jej sie podobalo!
jak mnie malzonek nie wyrzuci to jeszcze postaram sie zdjecia wrzucic.

witam...

wiecie, ze ja juz od prawie miesiaca nie mialam dnia dla siebie i rodziny, nawet pol dnia, nawet kilku godzin... nie no, godziny by sie znalazly na upartego, wieczorem, ale wtedy to ja ide spac, bo jestem nie do zycia... jakiekolwiek proby aktywnosci koncza sie awantura - ZOO, kino...
Kamil mi zakazal brania dodatkowych prac, powiedzial ze trudno, najwyzej przeprowadzimy sie za 3 lata...

Krystian jak zwykle w weekend wstaje przed 6, a normalnie 6.30... ze tez nie moglby odwrotnie... marze o tym, zeby raz w zyciu, przy sobocie np, pospal do 8... moze w Dzien Matki... ;-)

a wlasnie, planujecie cos ciekawego na Dzien Matki???

reklama
ooo, wlasnie na dole spostrzeglam, ze dzis ciotka Doxa ma urodziny... wszystkiego naj... :-)

Do góry