reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

moje ludki poszly na spacer, a ja tez mam chwile, zeby popracowac... :dull:

ale rozmawialam z kolezanka, moze wpadnie na kawe to bede miala pretekst do nicnierobenia... ;-)

Wy tez nie lubicie chodzic z facetami na zakupy?

ja ostatnio lubie... nosi torby i namawia na fajniejsze rzeczy... ;-)

reklama
Ja uwleibiam chodzić na zakupy z Kamilem, neizaleznie czy kupujemy coś dla Niego, dla mnie czy na prezent.

Jeju, opiłam się waniliowej coca-coli i mi błogo :-)
I tak mi wakacyjnie, bo Natalia śpi więc mogę meć otwarty balkon i jakoś mi bosko, i kompletnie nie czuję zmęczenia tym tygodniem. Szok.

wlasnie zlozylam zamowienie na takowa u moich spacerowiczow... :-)
...cos za mna chodzi, jakis smak i sama nie wiem jaki... moze mnie taka cola troche zaspokoi... :-)

reklama
wiem, ale co poczac... nie ma u nas w poblizu takich cudow...

ale jak tylko spotkam to nabede, bardzom ciekawa smaku... :-)

Do góry