reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
fakt, co lekarz to inaczej :-)
Natalia ma już cały hib zaszczepiony, Antosia ma chyba indywidualny kalendarz nie?

Magdusiek, może ta noc bedzie spokojniejsza.:-) a z nami w przychodni bywa podobnie.....
Vertigo, to sie wprawisz w łapaniu moczu;-)

witam,

Cukiereczku, a czemu Tole tak czesto trzeba teraz kontrolowac???
znaczy, b. powazna ta infekcja byla???
ale dobrze, ze juz praktycznie po wszystkim....

no a u nas coz... remont zawieszony, bo jak mowlam, chalupa zdemolowana i ja nie wiem teraz za co sie wziac... ;-)

ale powaznie, ja sie czasowo z niczymm nie wyrabiam, praca w pracy, praca w domu, remont w domysle, o majstrow ciezko, drzwi z Czech jada 2 miesiace... chyba za duzo mam na lbie, bo mam problemy z koncentracja i pare rzeczy udalo mi sie powaznie spieprzyc, co mnie oczywiscie kompletnie demobilizuje i mam dola jak row marianski...
...wiec do bani...
ale zaczynam wychodzic na prosta... umowy mi Kamil pozalatwial (STOEN, wodociagi, gazownia, gmina... uff), moj ojciec sie zdeklarowal, ze przedpokoj i kuchnie mi zrobi (zobaczymy czy nie wyjdzie jak zwykle), powoli koncze zlecenie na ksiazki, pracy mam nadzieje ze nie rzuce (chociaz w srode juz bylam blisko) wiec na urlop chyba jednak pojade... chociaz na tydzien, inaczej zwariuje...

na szczescie mam w domu malutkiego terapeute... :-)

Dzień dobry

Uff, Kasiu - noc była lepsza, faktycznie, dzięki ;-)
Mieliśmy iść do kina, ale Kamil ma gorączkę i zamiast kina mamy domowy szpital.

Teddy - to słabo masz, fakt. Może czas odpocząć? albo się odłączyć na chwilę od tego wszystkiego?

Dobry dzien,

Jest dopiero 14 a ja sie czuje jakby juz wieczor byl, zmeczona jestem. Bylismy na zakupach, pozniej idziemy dla Nas cos kupic i juz nie chce isc. Wy tez nie lubicie chodzic z facetami na zakupy?
Teddy ale masz urwanie glowy, ale pewnie ani sie ogladniesz a bedziesz juz siedziec na fotelu w nowym domku.
Tak sie wlasnie patrze a przede mna sterta ubran do prasowania, Boze kiedy ja to zrobie...
Dzisiaj jak wieszalam pranie na balkonie dochodzil do mnie dziwny odglos piekacych kielbasek, patrze a sasiad obok grilla sobie robi na sniadanie na balkonie:szok: :szok:Zdebialam i jednoczesnie sie smialam. Czego to ludzie nie wymysla..

Witam!
U nas dzis piekna pogoda. Ja byłam w pracy, bo odrabialismy 4 maja. Mielismy dzis Dzień Rodziny, którego byłam autorem z kol. i mielismy piekny piknik. :-) Rodzice i dzieci zadowoleni:-)
Teddy, juz niedługo a docenisz swój i Kamila trud włozony w swój domek:-) a wczasy chyba każdej z nas by sie przydały, mnie bynajmniej na pewno!

Magdusiek, niech Kamil nie choruje, takie piekne dni idą! Pisałaś , że Natalka lepiej spała, a Ty?

reklama
Kasiu - ja też super spałam :-) Teraz ludki moje śpią, a ja mam chwilę dla siebie. Kurcze, Kamil dętka...

Do góry