reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Dzien dobry,
Ale chce mi sie spac, dzisiaj Natek obudzil sie razem z Tata przed 8 i zasnal o 9.30
Normalnie nic mi sie nie chce, nawet stukac na klawiaturze;-)

reklama
Witam!
Teddy jak miło, że nie zapominasz o nas.:-) 4 pary butów na raz dla siebie?! no co Ty chcesz pobić Magdę w ilości butów?;-)
magdusiek, rany, wstac tak o świcie:szok:

A co do humoru to i mnie ostatnio jakos tak... staram sie olewć kłopoty problemy, tylko czemu one mnie nie chca olać;-)

Witajcie!
Teddy a czemu ostatnie 2 tygodnie były do bani? Jak przebiega remont, no pochwal się trochę!

Magdusiek no to niezła balanga! Szczerze Ci współczuję!

Kasiek a Ciebie co dopadło? Kochana, Tobie baaardzo potrzebna jest wizyta w W-wie i spotkanie z nami! To KIEDY??

Oj, Doxa, masz racje wizyta w W-wie nieodzowna. Nawet wstepnie uzgodniłam z Krzyskiem, że pojedziemy po bozym Ciele tzn w piatek, sobote czy niedziele- to zalezy od Was. Wczesniej nie mam wolnego , bo juutro do pracy, w przyszly weekend podyplomówka, w jescze nastepny komunia......

A wiesz troje dzieci trzy klopoty;-), poza tym wkurza mnie dużo rzeczy, np. ciągły bałagan w domu i brak miejsca..... ja chyba potrzebuje samotnych wakacji...i takie 4 dni w Krakowie mam nadzieje sobie zorganizować:-)

Kasiek rozumiem, mnie też wyprowadza z równowagi bałagan w domu, obecnie też przeorganizowuje trochę, aby większość rzeczy miała swoje miejsce ... tylko niestety to ja muszę je tam odkładać, bo moi panowie ... ;-) brak słów!

A spotkanie koniecznie, koniecznie musimy zoroganizować :-)

Błąd, ja o 4:00 wcake nie spałam, ja do tej pory ejszcze się nie położyłam.... tzn nie zasnęłam, bo nie miałam jak. Finalnie udało się uspac Natalkę o 5:00 więc spałam do 7:00, rewelacja.
Szczepienie dramat, bo Natalia nienawidzi przychodni, nie dała się zmierzyć ani zważyć, nie dała się zbadać...
ale reszta dnia wyjątkowo udana. fajne zajęcia, spotkanie z ciocią z innego miasta, póxniej dojechał też wujek, trzy kawy, red bull, drugi w lodówce się chlodzi... i oprócz tego, ze wyglądam jak z krzyża zdjęta to super jest na świecie ;-)

czesc!

w usg brzucha wyszla poszerzona miedniczka, ale tak dyskretnie, ze nasz lekarz tego nie widzi. jestesmy bez lekarstw. za to z polrocznym zleceniem na badanie ogolne co 3tyg i posiew co miesiac.
przy okazji Mucha dostala ostatni prevenar, a ze bylam bez niej to musialam jechac i sciagac ja z placu zabaw. a po szczepieniu odstawic ja na zjezdzalnie ;-) ciesze sie, bo w koncu z glowy! tylko ostatni infanrix nam zostal.

dopiero wlazłam do galeryjki, Vertigo - Tosia boska :-) I konie i samoloty też.

ja mam za 6 tygodni zaszczepić prevenar, już się boję tego cyrku w przychodni.

reklama
cyrku, bo moje dziecko nie daje się zważyć, zmierzyć, już po wejsciu do pzychodni wpada w histerię, rzuca się, no ogólnie masakra. a za 6 bo panie, zarówno lekarka prowadząca jak i pielęgniarki powiedziały, ze lepiej zrobić taki odstęp między NeisVac-C, a prevenarem

Do góry