reklama
Witam!
Teddy jak miło, że nie zapominasz o nas.:-) 4 pary butów na raz dla siebie?! no co Ty chcesz pobić Magdę w ilości butów?;-)
magdusiek, rany, wstac tak o świcie
A co do humoru to i mnie ostatnio jakos tak... staram sie olewć kłopoty problemy, tylko czemu one mnie nie chca olać;-)
Teddy jak miło, że nie zapominasz o nas.:-) 4 pary butów na raz dla siebie?! no co Ty chcesz pobić Magdę w ilości butów?;-)
magdusiek, rany, wstac tak o świcie

A co do humoru to i mnie ostatnio jakos tak... staram sie olewć kłopoty problemy, tylko czemu one mnie nie chca olać;-)
Doxa
Fanka BB :)
Witajcie!
Teddy a czemu ostatnie 2 tygodnie były do bani? Jak przebiega remont, no pochwal się trochę!
Magdusiek no to niezła balanga! Szczerze Ci współczuję!
Kasiek a Ciebie co dopadło? Kochana, Tobie baaardzo potrzebna jest wizyta w W-wie i spotkanie z nami! To KIEDY??
Teddy a czemu ostatnie 2 tygodnie były do bani? Jak przebiega remont, no pochwal się trochę!
Magdusiek no to niezła balanga! Szczerze Ci współczuję!
Kasiek a Ciebie co dopadło? Kochana, Tobie baaardzo potrzebna jest wizyta w W-wie i spotkanie z nami! To KIEDY??
Oj, Doxa, masz racje wizyta w W-wie nieodzowna. Nawet wstepnie uzgodniłam z Krzyskiem, że pojedziemy po bozym Ciele tzn w piatek, sobote czy niedziele- to zalezy od Was. Wczesniej nie mam wolnego , bo juutro do pracy, w przyszly weekend podyplomówka, w jescze nastepny komunia......
A wiesz troje dzieci trzy klopoty;-), poza tym wkurza mnie dużo rzeczy, np. ciągły bałagan w domu i brak miejsca..... ja chyba potrzebuje samotnych wakacji...i takie 4 dni w Krakowie mam nadzieje sobie zorganizować:-)
A wiesz troje dzieci trzy klopoty;-), poza tym wkurza mnie dużo rzeczy, np. ciągły bałagan w domu i brak miejsca..... ja chyba potrzebuje samotnych wakacji...i takie 4 dni w Krakowie mam nadzieje sobie zorganizować:-)
Doxa
Fanka BB :)
Kasiek rozumiem, mnie też wyprowadza z równowagi bałagan w domu, obecnie też przeorganizowuje trochę, aby większość rzeczy miała swoje miejsce ... tylko niestety to ja muszę je tam odkładać, bo moi panowie ... ;-) brak słów!
A spotkanie koniecznie, koniecznie musimy zoroganizować :-)
A spotkanie koniecznie, koniecznie musimy zoroganizować :-)
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Błąd, ja o 4:00 wcake nie spałam, ja do tej pory ejszcze się nie położyłam.... tzn nie zasnęłam, bo nie miałam jak. Finalnie udało się uspac Natalkę o 5:00 więc spałam do 7:00, rewelacja.
Szczepienie dramat, bo Natalia nienawidzi przychodni, nie dała się zmierzyć ani zważyć, nie dała się zbadać...
ale reszta dnia wyjątkowo udana. fajne zajęcia, spotkanie z ciocią z innego miasta, póxniej dojechał też wujek, trzy kawy, red bull, drugi w lodówce się chlodzi... i oprócz tego, ze wyglądam jak z krzyża zdjęta to super jest na świecie ;-)
Szczepienie dramat, bo Natalia nienawidzi przychodni, nie dała się zmierzyć ani zważyć, nie dała się zbadać...
ale reszta dnia wyjątkowo udana. fajne zajęcia, spotkanie z ciocią z innego miasta, póxniej dojechał też wujek, trzy kawy, red bull, drugi w lodówce się chlodzi... i oprócz tego, ze wyglądam jak z krzyża zdjęta to super jest na świecie ;-)
Vertigo
Październikowa Mama 2005
czesc!
w usg brzucha wyszla poszerzona miedniczka, ale tak dyskretnie, ze nasz lekarz tego nie widzi. jestesmy bez lekarstw. za to z polrocznym zleceniem na badanie ogolne co 3tyg i posiew co miesiac.
przy okazji Mucha dostala ostatni prevenar, a ze bylam bez niej to musialam jechac i sciagac ja z placu zabaw. a po szczepieniu odstawic ja na zjezdzalnie ;-) ciesze sie, bo w koncu z glowy! tylko ostatni infanrix nam zostal.
w usg brzucha wyszla poszerzona miedniczka, ale tak dyskretnie, ze nasz lekarz tego nie widzi. jestesmy bez lekarstw. za to z polrocznym zleceniem na badanie ogolne co 3tyg i posiew co miesiac.
przy okazji Mucha dostala ostatni prevenar, a ze bylam bez niej to musialam jechac i sciagac ja z placu zabaw. a po szczepieniu odstawic ja na zjezdzalnie ;-) ciesze sie, bo w koncu z glowy! tylko ostatni infanrix nam zostal.
reklama
magdusiek
Październikowa Mama 2005
cyrku, bo moje dziecko nie daje się zważyć, zmierzyć, już po wejsciu do pzychodni wpada w histerię, rzuca się, no ogólnie masakra. a za 6 bo panie, zarówno lekarka prowadząca jak i pielęgniarki powiedziały, ze lepiej zrobić taki odstęp między NeisVac-C, a prevenarem