reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Sól fizjologiczną do nosa daj... powinno trochę pomóc na katar.
My dawaliśmy na kaszel syrop dla dzieci, nie z przepisu lekarza, ale jak lekarz zobazył ten syrop to pochwalił, ż eok.

reklama
Magdusiek a pamietasz nazwe tego syropu? W sumie to nie kaszle Tusiek tylko jak kichnie to gdzies mu ten katar do gardla zaleci i wtedy zakaszle. Do noska daje sterimar.

Zier's Hustensirup. A i dawałam jesczze Algifor, jak Natalia miała wysoką temperaturę.

Tusiekn jak ciężko mu oddychać to oczywiście sól fizjologiczna aby nawilżyć śluzówkę, może nawet inhalacje byłyby wskazane. Nasivin obkurcza śluzówkę i nie wolno go zbyd długo i zbyt często stosować. Możesz też posmarować mu pod noskiem maścią majernkową - fajnie inhaluje!

Dzieki dziewczyny, mascia mjerankowa faktycznie posmarowalam nawet stopki i piersiki.
Ja natomiast skleilam sobie palce super glue i mam strupy z kleju na palcach, jakos bokiem mi sie wylal. Nie wiem czy to mozna w ogole czyms zlikwidowac. Szczescie, ze razem sie nie posklejaly bo w miare szybko je odrywalam.

Troche zeszlo, zle zostaly biale plamy, naskorek musi dosc do siebie za kilka dni pewnie. A mojego meza to chyba wywieje bo poszedl na zakupy pieszo a wieje strasznie.

Ja sie chwilę przespałam, obudził mnie wrzask Natalki, Kamil siedzi przy kompie i w ogóle ne reaguje,w pokoju pobojowisko, pytam go czemu nie reaguje, a ten, że reaguje... faceci... :-)

a ja się witam i już spadam! ;-)
Teddy dzięki i reszta na priv.

buziaki dla wszystkich.

ale pogoda...

reklama
hi hi jakbym slyszala swojego, jak mu nie raz mowie pilnuj Tuska, na co ze pilnuje a gdybym nie zerkala okiem to byloby nieciekawie. Ja wlasnie przed chwila rozwazalam mozliwosc przespania sie bo Natek teraz zasnal, ale wybralam obzeranie sie lodami.

Do góry