reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Kasiu, zdrowka, zdrowka, zdrowka... wszystkiego najlepszego i jeszcze w ramach zyczen - oby jak najrzadziej dzieciaczki Ci chorowaly... :-)

reklama
Kasiek wszystkiego naj, najlepszego z okazji imienin!! I niech Ci dzieciaczki pozdrowieją!

Teddy no, no niczego sobie te płytki! Aż szkoda, że taka maleńka łazienka, nie będzie widać ich uroku! A może i lepiej, mniej będziesz miała polerowania ;-)

My jutro wybieramy się do znajomych, oni mają bliźnięta, jakieś 2-3 lata starsze od Olinka, może być wesoło ;-)

O rany, dotarłam do domu, lodowato jest, a w drzwiach stał kamil z płytami dvd do oddania w ręku... sama obiecałam, ze pojadę, głupia ja. I zxmarzłam jeszcze bardziej. A Natalia obiudziła się jak wesłżam (dziś nie chciała mnie wypuścić i jak się obudziła po drzemce to w ogóle chciała być non stop na ręku u mnie i płakała) więc teraz bynajmniej nie śpi...

Fakt zimno dzisiaj było, a jutro ma być jeszcze chłodniej :-( I ten wstrętny wiatr!

Magdusiek to Natalka miała dzisiaj 2 drzemki?

Dzień dobry
Doxa, no ta druga to było przebudzenie ze snu nocnego, nie pytajcie o ktorej finalnie zasnęła, powiem tylko jedno, ejstem nieprzytomna :-)

Witajcie,
Ja obudzilam sie z bolem glowy i pozniej jeszcze sobie godzine lezalam, ale i tak zle sie czuje. Natek natomiast ma katar i troche kaszle, ale do lekarza poki co nie idziemy bo by odrazu antybiotyk dostal. Niech w koncu wyjda mu te zebole bo tylko przez nie co chwile sie cos dzieje. Dziewczyny co jeszcze z takich domowych sposobow naszym dzieciom podajecie przy przeziebieniu, i co w ogole dajecie?

Witajcie!
My dzisiaj całą trójką spaliśmy prawie do 10 :-)
A teraz właśnie wróciliśmy z Ikei, ale tłumy tam były .... wychodząc poszliśmy do "kasy rodzinnej" do której w kolejce nie było ani jednego dziecka, więc skorzystaliśmy z przywileju. Babka przed którą weszliśmy wkurzyła mnie na maxa, jeszcze o tym myślę! No po co jakieś bezsensowne dyskusje?? Facet który z nią był słowem się nie odezwał - potwierdza się, że jednak mężczyźni są bardziej wyrozumiali i dla kobiet w ciąży i dla matek z dziećmi! (nie myślcie że jestem kobietą w ciąży ;-), tak mi się skojarzyło z tamtych czasów).

Magdusiek żyjesz jakoś?

Tusiekn jak u Olinka był katarek związany z ząbkami to ja mu podawałam Cebion oraz wapno.

No właśnie średnio żyję... i dziś poczatek miesiąca więc nieprzyjemne rozmowy finansowe i inne takie, fuj...

reklama
Doxa ja tez to podaje i jeszcze lipomal. Ale biedaczek strasznie sie meczy i zle sie mu oddycha jak spi. Ale ma okropny katar, leje sie mu z nosa. A nasivin podaje sie tylko z przepisu lekarza? Chociaz jego to sie stosuje na rozrzedzenie wydzieliny chyba. U Nas nici ze spaceru w takim razie, ale to nic bo i tak zimno strasznie.

Do góry