reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
witajcie kochane!
zaczyna sie dłuuuuugi weekend ja juz czuje wolność na najblizszy tydzień do pracy wracmam dopiero 7.05. co zabłogie uczucie.
No i musze konieczie zajrzec na tematy jedzeniowe, musze wreszcie inaugurowac czas grilowania :-)
napiszcie mi przez jaki adres internetowy moge powstawiac zdjęcia - żaba mi nie działa

Mała gratulacje z powodu zakupu domku - ja ( tzn ja z mężem) narazie próbujemy wystartować z budową ale ciężko idzie, bo strrrasznie długo trwa załatwienie pozwolenia na budowę , zanim pozbieralismy dokumentacje to minęło już ponad 6 miesięcy, i teraz pozostaje nam czekanie na to paskudne pozwolenie i moze to potrwać kolejne 3 miesiące - normalnie koszmar

Anna - jak dobrze, ze weszłas. niedawno myslałam co u Ciebie i tak sobie pomyslałam, ze wieki się nie odzywałaś. Jak u Was?

Witam
Mala to mi sie podoba, podejmowanie decyzji w ekspresowym tempie i spontanicznie. Gratuluje i zazdroszcze Ci juz domku:-) Luszka wspolczuje z kolanem, ja pod koniec ciazy nie moglam w ogole chodzic bo mi biodro nawalilo a Ty jeszcze muszisz sie Natalka zajmowac, zdrowka i odpoczywaj w miare mozliwosci. Pewnie super sie wczoraj czulas jak widzialas znowu dzidziusia w brzuszku.
A my zaliczylismy poranny spacer z kolega, upal ze w domu to juz w samych gaciach chodze. Natek dzisiaj konczy 1,5 roczku, ale prezent kupie mu jutro, moze jakies sandalki. Zmykam grzac tylek na balkonie...lepiej zeby mnie nikt nie widzial;-)

Ja miałam na dzisiaj wielkie plany, siłownię, kawę z kolegą i inne takie, a tu dupa, moja mama przeziębiona dośc, chyba od Natalki podłapała, Natalia przesunęła sobie drzemkę i teraz śpi. Z kawy nici, z siłowni też, nic to, po pieluchy musze pojechać, bo się kończą. A w drodze powrotnej do parku pójdziemy kaczki oglądać.

reklama
Do góry