reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
Witam!
Joliku, brak słow! Ale mam nadzieję, ze znajdziesz nianię! SUper nianię!

Magdusiek, szpagat?!:eek: TYlko podziwiać!

Teddy, nie zapomnij przed wizytą u fryzjera uprzedzić Krystianka gdzie i w jakim celu się udaje;-)

Mała, Zuzia cudowna! Może i ja w końcu sie zmobilizuję aby wkleic zdjątko!

A ja wczoraj byłam na kolejnej babskiej imprezie.SAMA, beż dzieciów! Nawet nie poszłam na wizyte do endokrynologa, zeby tam być. Lekarz nie zając nie ucieknie, pójdę w piątek. Chociaz kolejna babska impreza właśnie w piątek... :dry::dry:

:-D :-D podobno niezłe cyrki ten mały tam odstawiał u fryzjera! Ale własnie czytałam wywiad z jego matką w gazecie. Wyciągnęłam wnioski, że po programie te dzieci wracaja do dawnej świetności! Przynajmniej ten chłopczyk. ;-) :tak:
Kasiek dzieki. przekażę Zuzi. ;-)
to i tak nieźle, u nas na wizytę do endokrynologa czeka się miesiącami! Ja gdy juz mi sie udąło do niego dostać okazało się, ze jestem w ciązy i nici z leczenia. hi hi :tak: No ale babska impreza ważniejsza! ;-) :-D

Mała,tak dobrze to nie jest. Chodzę od lat prywatnie do endokrynologa! Ale mam taki dobry układ, ze prawie nigdy nie płacę;-)
A jak mam duuużo badań to wypisuje mi na blankiecie szpitalnym i wpisuje, ze byłam w poradni przyszpitalnej. Wtedy i za badania nie płacę:-) To jest dobry jednostronny układ;-)

Witajcie!

Jolik narzekaj, narzekaj komu się wypłaczesz, jak nie nam?!!!

Magdusiek jestem pod wrażeniem!!! Gratulacje!!! Zasłużenie możesz pękać z dumy!!!!!

Teddy u fryzjera na fotelu siadasz Ty (lub tata), bierzesz Krystiana na kolana, a fryzjer robi swoje ;-)

Mała jeśli po programie dziecko wraca do dawnych zachowań to tylko i wyłącznie jest to wina rodziców!!!!!!! ŻAL mi tej matki!

Kasiek doskonały ten układ! ;-) :tak:
oj tak Doxa i myślę, że ona zdaje sobie sprawe z tego. Ze swojej nie konsekwencji!
a moje dziecię znów zasmarkane! Chyba ząbki, może dlatego tak źle spała dziś w nocy. :-(
spadam już!
PA PA

O matko, ale dzień. Natalia spała tylko 30 minut, w samochodzie w związku z tym odpadła jakieś 15 minut temu, rozebrałam ją z kombinezonu na śpiocha i przełożyłam.Przekładałam ileś razy - z fotelika do wózka, z wózka na ręce i do łóżeczka, ale śpi słodko.

reklama
Wózek, wózek dla lalek drugi, bo Natalai ma wszytskiego po dwa, na dwa domy, byłam u rodziców, na sankach z Natalią, na spacerze z Natalią, chyba wszystko;-)

Do góry