*syla*
kobieta pracująca...
Cytat:
Napisał tusiekn
Krepujace w zadnym wypadku a wyjatkowe (dlaczego mialabym sie obawiac jakiejs dekonspiracji?) oczywiscie jak z reszta wszystko co zwiazane z naszym dzieckiem:-) Tusiek to zdrobnienie od imienia Natan.
Cytat mamamija:
Zastanawiam sie dlaczego nie masz odwagi pisac pod swoim stalym nikiem??? Jest to conajmniej niesmaczne po wczesniej aferze - przez ktora wiele osob "zniklo" z bb.
a to odpowiadam ja SYLA;-) :
Wybaczcie ale zaczynam dochodzić do wniosku że komuś się nudzi.
Rany co to za wyśledzanie!
Po co to komu?
Po co wprowadzać taką niezdrową atmosferę?
Czy to jest takie przyjemne?
Czy nie szkoda niszczyć forum takimi bzdurami?
Mi byłoby szkoda czasu na coś takiego...
Proszę o OPAMIĘTANIE bo to na prawdę nie jest przyjemne dla osób postronnych, które w innym celu uczestniczą lub uczestniczyły w tym forum!!!
Właśnie takie "afery" prowadzą do tego, że forum podupada!
NIESTETY:-(
Napisał tusiekn
Krepujace w zadnym wypadku a wyjatkowe (dlaczego mialabym sie obawiac jakiejs dekonspiracji?) oczywiscie jak z reszta wszystko co zwiazane z naszym dzieckiem:-) Tusiek to zdrobnienie od imienia Natan.
Cytat mamamija:
Zastanawiam sie dlaczego nie masz odwagi pisac pod swoim stalym nikiem??? Jest to conajmniej niesmaczne po wczesniej aferze - przez ktora wiele osob "zniklo" z bb.
a to odpowiadam ja SYLA;-) :
Wybaczcie ale zaczynam dochodzić do wniosku że komuś się nudzi.
Rany co to za wyśledzanie!
Po co to komu?
Po co wprowadzać taką niezdrową atmosferę?
Czy to jest takie przyjemne?
Czy nie szkoda niszczyć forum takimi bzdurami?
Mi byłoby szkoda czasu na coś takiego...
Proszę o OPAMIĘTANIE bo to na prawdę nie jest przyjemne dla osób postronnych, które w innym celu uczestniczą lub uczestniczyły w tym forum!!!
Właśnie takie "afery" prowadzą do tego, że forum podupada!
NIESTETY:-(