reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
Witajcie kobitki,

Wszystkiegpo najlepszego dla Kamilki Julki i Natalki !!!

Joliczku, byłam w Bełchatowie nie w Bytomiu, pewnie coś pokręciłam....;-)
Jak będę w Bytomiu to z pewnością Was odwiedzę:-) Choć wiesz jak wyglądają cyklówki...czs doo bólu wykorzystany...:-)

teraz mnie dopadło.....
Obudziłam się rano i już mi było niedobrze...rozstrój żołądka, 37,8 chyba jakiś wirus fruwa nad Warszawą i okolicami.:sick:

Jeszcze rano byłam na grobach, jedyny moment kiedy mogłam je wypolerować przed Świętem, na szczęście Oskar mi pomógł i szybko wróciliśmy.

Idę zakopać się pod koc...

Cześć!

Dla Natalki i Julki z okazji pierwszych urodzin wszystkiego najlepszego. Dużo zdrówka uśmiechu i spełnienia wszystkich marzeń życzą Natalka z mamą

Witam!
Dużo usmiechów i prezentów dla NATALKI JULKI I KAMILKI w dniu urodzin, abyscie rosły zdrowo na pocieche rodziców!!!

jakos tak dziwnie dzisiaj po tej zmianie czasu, jakby wszystko toczyło sie wolniej, a do tego dzień ponury i deszczowy.

W galeryjce dzieci szybko rosna, gdyby nie podpisy to nie poznałabym Antosi, zrobiła sie taka duża i powazna ;-)
A Krystian twój, TEDDY, to słiczniutki jest i ile ma juz włosków, a jakie długie.
Cudne te nasze dzieciołki.

Jestem załamana.
Natalka zupełnie straciła apetyt. Nie chce jeść ani pić. Zwykle zjadała 2 zupki dziennie, 2-4 kaszki, czasem kanapki albo parówki, no i mleko. Teraz nie ma sposobu żeby ją nakarmić, Nawet banany jej nie smakują, no ewentualnie jabłko zje ale też z wielkim bólem. Nawet cyca nie chce a zwykle zwłaszcza w czasie choroby wisiała kiedy tylko mogła. Poza tym zachowuje sie normalnie, temperatura na szczęście spadła. Jeszcze ma troche katar i czasem zakaszle.
Czy ten brak apetytu moze być spowodowany ząbkowaniem? Bo widać że ma strasznie opuchnięte dziąsła i to w kilku miejscach.
Już nie wiem co robić....:-(

Wszystkiego najlepszego dla 'ostatnich' Solenizantek!

witam!

kasiek
, thx :-)

luszka, moze. moze katar ja drazni - przeciez najpewniej nie czuje co je...

Vertigo racja, bo katar ma spory. Ja jeszcze podejrzewam ze przez podrażnione gardło nie chce jeść. Zazwyczaj zjadała 2-3 łyżeczki/kęsy i na tym koniec. Na szczęście wieczorem zajdła trochę zupki i mleko wróciło do łask.
Martwi mnie jeszcze jedno: Skoro przy normalnym apetycie Natka ledwo dobiła do 8 kilo, to co bedzie teraz?...

Najserdeczniejsze zyczenia dla dzieciaczkow, ktore ostanio swietowaly po raz pierwszy!!!!

(przepraszam, ze nie z imienia)

reklama
Do góry