reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
Spóźnione, ale gorące życzenia dla Weroniczki, Olivki i Dawidka. A dzisiaj o ile dobrze pamiętam Dla Oli. Duże buziaczki

Młody dzielnie znosi zastrzyki, jeszcze tylko 4. Ja też się rozłożyłam, o 11 idę do lekarza i biorę L4. Nie ma bata. Wczoraj w pracy grzecznie poinformowałam, że może mnie dzisiaj nie być, to szefowa się obraziła i wyszła. Pie.... to i robię sobie wolne do piątku. Może mi trochę psyche odpocznie, bo już cienko przędę.

Magdusiek, mam nadzieję, że to tylko przeziębienie. Życzymy zdrówka

Tymi, dzielnego masz synka, buziaczki dla niego wielkie i pamiętaj jakby co to nawet Ci nie podziękują więc patrz na siebie i idź na zwolnienie, choroba rzecz ludzka....i trzymaj się!

Mądrzę się a sama nie chodze na zwolnienia, och.....

dzień dobry,

u nas noc FATALNA - od dwóch dni grzeją i mimo przykręconych kaloryferów jest gorąco i sucho - Igo budził się z jękiem chyba co godzinę - koszmar - teraz mam otwarte okna, ale z kolei boję się, żeby go nie zawiało...

Teddy fajnie, że wróciliscie - powiedz jak było?

Tymi nie daj się !!!

Syla oj tam - praca nie zając, nie ucieknie:tak:

ps. Igo chodzi

a teraz troche wsiowych klimatow

pict0018gz3.jpg

pict0033gz0.jpg

pict0038nt9.jpg

pict0042xg7.jpg

pict0051kw0.jpg

pict0057oq1.jpg

pict0058km1.jpg

pict0059xl4.jpg

pict0061rt9.jpg

pict0064lt7.jpg

pict0065yd4.jpg

pict0066mz5.jpg

pict0071cg8.jpg

pict0080yr9.jpg

pict0081yz1.jpg

dzień dobry,

Natalia cała noc nie kasłała, teraz tez nie, Kamil zxauwazył, ze jak on wrócił wieczorem to kaszlneła raz i teraz nie wiem czy wlec ją do przychodni w jeszcze większe zarazki czy poczekac co dalej.
Tymi, dobrze robbisz, olej to, nie mozna odpuszczac, szczegolnie jak ktros zachowuje się jak dziecko, którym nie jest, a Ty sama tez juz jestwes chora.

Wszystkiego najlepszego dla Tymusia, Oli i pozostałych jubilatów :-)

a dla Ignacego gratulacje!!!

reklama
Do góry