reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Hej hej czolem kluchy z rosolem :D
Mala spi, znowu pada :( Ale zanim sie zozpadalo to zdazylysmy isc na spacer.
Dzisaj maz znowu na grzybach, mam juz dosyc tych grzybow. Caly dom cuchnie starymi skarpetami a na obiad zgadnijcie co zupa grzybowa :p
O 17 ide sie spotkac z kumpela z pracy.
Teddy ja bym tak chyba nie mogla Olivi zostawic. Ale masz za to grzecznego synka, ze tak ladnie zasypia. Bo Olivke usypiam sobie na brzuchu ::)
Jazz gratuluje.
pa

reklama
Wróciłam, nic nie załatwiłam z długiej listy, na dodatek zrobiło się to, co miało się zrobic - nie mogłam otworzyc wlewu paliwa i musaiałam jechac do serwisu, szczesliwiw był blisko, bo ja na rezerwie, z Natalią pod pachą :)

witam serdecznie - z góry przepraszam że tak rzadko zaglądam - ale na poczatku września duzo w szkole trzeba papierów natworzyc , więc siedzę i tworzę - ale obiecuję ze w październiku bedę częsciej zagladac

Hejka,

Kasiek74, mamy nadzieję że Nadulka szybko się przywyknie do nowej sytuacji.

No Magdusiek, ale byś miała, gdyby nie servis w pobliżu.

Anna, wiesz jak trzeba się usprawiedliwiać ;) miło że choć na krótko, ale zaglądasz.

a mi się Iga rozpuściła... :(

anna, a co to staż na mianowanego????????

reklama
*syla* usprawiedliwiam sie, bo mi jakos tak marnie w życiu bez was ;D

staż na mianowanego - to kolejny stopień awansu zawodowego nauczyciela - mamy drabinke "kariery"
stażysta
kontraktowy
mianowany
dyplomowany
ja jestem nauczycielem kontraktowym i rozpoczynam staż 3 letni na nauczyciela mianowanego - chodzi o to zeby dostac 200 zł brutto podwyżki ::) :mad:

Do góry