reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

czółko! patka to spij dużo szkól się mało :D trzymam kciuki za to mieszkanie. daj znac jak cos bedziecie wiedzieli! tymek zasypia. już nie ma popołudniowej drzemki to wieczorem pada na twarz :) ja też, a dziś tyle pracy przede mną ;) i balkon miałam posprzątać i łazienkę. i ona umyć ale na szczescie deszcz pada ;D wiec balkon i okna odpadają ;)

reklama
No tak, Tymek już zasypia a Oli niedawno wstał, przysnął chłopak koło 17 ;) Ciekawe o której padnie?

Syla mało miałaś ostatnio rodziny to sobie 3 dziecko załatwiłaś ;) :laugh: :laugh:

Patka w sumie to fajnie jak tyle się dzieje, ja w takich okresach jestem baaardzo dobrze zoorganizowana, a jak nie mam nic na głowie to nie mam nawet kiedy się ubrać ;)

no własnie doxa. tym wczoraj padł o 17 i obudził się ok 20, poszalał pół godzinki dlaej spał do 7 rano. chyba się już na czas zimowy przestawia ;)

Cześć Kobietki,

Ostatnio wcale nie zaglądam, ale wakacje, dwójka dzieci i masa innych przyjemności. Na BB, czasu brak, ale spróbuję się poprawić.
Jasiek rośnie jak na drożdżach, mówi mama, "gania po schodach" i chodzi juz za łapkę. Sam się wspina, je wszystko z apetytem, zęby sztuk 5.
Zmieniając szybciutko temat;
Słyszałam, że macie plany uaktualnić dostęp do galerii, w związku z powyższym ułatwiając podjęcie decyzji, zgłaszam samodzielną rezygnację (sądzę, że w ten sposób powinno się to odbywać Efuniu. to nie jest prywatny folwark, tylko ogólnodostępny portal i czasami warto (dla przyzwoitości) zapytać).
Jak tylko będę miała czas z ogromną przyjemnością będę do Was zaglądać, bo bardzo sobie cenię przyjaźnie tutaj zawarte.

Dzień dobry,
Melduję, ze Natalia miała dzis zdejmowane szwy, poszło super - metoda jak na wariata - wsadzili delikwentkę w przescieradło, jedna pielegniarka trzymała głowę, druga lezała na N. trzymając całosc, ja trzymałam nózki, a lekarka wyciągala. Moje dziecię dostało niebieskawy makijaz pod kolor bluzy i poszło :) A przed zdjęciem szwów biegała po korytarzu, upadła i przyciuęła sobie wargę zebami ;) Ale szpital nie kojarzy jej się zle, pielegnmiarki tez nie, wiec ok.

Małgosiu, miło Cię widzieć na BB.

Halo halo,

No Magdusiek pierwsze szwy za płoty hihi :)

Małgosia halo dzien dobry. Podobno byłas nad morzem... 8)

Duralex- numer sie przydał ;D Cycki jak Pamela Anderson ;) Żałuje ze tak krótko byłam w Warszawie. Ale moze w styczniu będę cały tydziień wiec może uda mi sie spotkac z Wami

Doxa - dzieki. Duralex mi pomogła, bo to była gardłowa sprawa- miałam 0,5 h na zrobienie sobie cycków u Pani gorseciarki

Cześć Lindsay,
No w zasazdie prawie 2 miesiące. Ostatnio to nawet blisko Ciebie, bo w Ustce.
Szkoda, że nie dałaś sygnału, że Jesteś, bo bym baaardzo chętnie Cię wyściskała.
Cycki boskie, co nie?! ;)
Ja też idę na przegląd jesienny!

oj Małgosiu ja cały czas prawie bylam w domu. no tej ustki to Ci chyba nie wybaczę. to przeciez chwila moment.
cycki boskie. pani smieszna - i caly czas mowi "droga pani". mam przyjsc na kontrole w styczniu ;)

Byłam tam 2 dni, na dodatek pierwszy raz w życiu, odebrać Olkę z wakacji. Głównie Hel, trochę moje Błota.
Pogoda w tym roku była bardzo łaskawa. Pierwszy miesiąc na Helu, ani kropli deszczu. Dzieci cudowne, więc mama pływała na desce i pierwsze czochrania na kajcie.
Bosko.
Wprzyszłym roku jedziemy na cały sezon, tj od maja, do - aż Pan Józiu nie przyjdzie i pozdrowi, pokazując gdzie jest brama kempingu ;D

reklama
Do góry