reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Vertigo, od jutra niestety będe budziła szybciej, dzisiaj dałam jej pospać godzinę i miałam efekt. Minutę temu zasnęła, tyle dobrego, że w swoim łózeczku, a nie przy piersi :)
Doxa - ona latała dziś, od 18:40 b. aktywnie, non stop. I co? Guzik. Az mnie się spać odechciało ;)
Tymczasem korzystam z chwili ciszy i idę spać, bo przeciez niedługo zbój się na jedzenie obudzi :laugh: Dobranoc.

reklama
Witam.
Efunia to ale szczescie mialas. Ja to sie cieszylam jak na plazy znalazlam ostatnio 10 kr :D :D
Fajnie, ze znowu jestem tu mile widziana :)
Mala spi od 21.30. W dzien spala tylko 1,5 godz.
Magdusiek twoja tez non stop szaleje?? Olivia nie usiedzi ani minuty w miejscu.
Ostanio, a raczej po wyjezdzie gosci zrobila sie bardzo marudna. Chodzi za mna i chce tylko na rece i beczy. Jak tylko sie z nia zaczne bawic to jest dobrze. CO za dziecko. Ale i tak jest kochana, jak tylko sie do mnie usmiechnie wszystko jej wybaczam.
Mam problem, chyba rozpieszcze moje dziecie. JAk tylko wchodze to sklepu to nie umiem jej nic nie kupic ;D chociaz byle co ::)
Ciagle pada :( :(
Zdiecia beda chyba jutro bo juz dzisiaj nie dam rady.
Dobranoc kobitki.

czesc,

tymi, dzieki. nie w juraszu - 2lata sie czeka! w prywatnej klinice

magdus, ja Tole budze o ile sama sie nie obudzi. dzieki temu mam ja mniej wiecej wyregulowana. a wiec: wstajemy o 7- 7:10, potem spanie od ok. 9:30 do max. 11, ok. 15 spanie do 17:30 i zasypianie na noc o 21 (nawet jak dlugo spi w dzien i do tej 17:30 to o 21:30 zawsze juz pada)

Witam
Zajrzałam już chyba z poczucia obowiązku ;D U mnie tyle sie dzieje, ze nie daję rady. Dziś mamy mieć tą decyzję kredytową, w miedzyczasie jeszcze oglądamy mieszkania (bo a nóż widelec cos innego sie trafi), chodzę normalnie do pracy i jeszcze do 5 września mam szkolenie internetowe (nie miała baba kłopotu to sobie szkolenie znalazła ;D)
A do tego strasznie fatalnie się czuję :( Chyba z niewyspania ;)

A Dawi mi schudł. Łazi non stop i broi :) Dokazuje jak pijany zając ;D Ale sam już stoi ( o ile nie wie że sam ;D musi sie czegos trzymać, wystarczy ze trzyma cos w łapce ;D)

Magdusiek daj znać jak Twoja supermenka po tym zdjęciu szwów

Dobra muszę znów zajrzeć co na tym szkoleniu :(

reklama
Do góry