Doxa pisze:malgosia_76 pisze:a Dziewczyny z Warszawy, to by beze mnie nie dały rady;D Jestem im potrzebna, czuję brzemie obowiązku i w związku z powyższym zostaję. Muszę ;D Rozumiesz?
![]()
ufff całe szczęście![]()
nie bądz egoistką
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Doxa pisze:malgosia_76 pisze:a Dziewczyny z Warszawy, to by beze mnie nie dały rady;D Jestem im potrzebna, czuję brzemie obowiązku i w związku z powyższym zostaję. Muszę ;D Rozumiesz?
![]()
ufff całe szczęście![]()
lindsay pisze:Doxa pisze:malgosia_76 pisze:a Dziewczyny z Warszawy, to by beze mnie nie dały rady;D Jestem im potrzebna, czuję brzemie obowiązku i w związku z powyższym zostaję. Muszę ;D Rozumiesz?
![]()
ufff całe szczęście![]()
nie bądz egoistką![]()
macie wszystkie siebie nawzajem, a my na prowincjach samiutkie jak paluszki i na dodatek rozrzucone po całej Polsce
Doxa pisze:Lindsay miło prawda, jak biuścik ma się większy niż się sądziło!Ja też tam się wybiorę, ale czekam aż skończę karmić!
malgosia_76 pisze:Lindsay.
C????????
Toż to BIMBAŁY SMUTNIACZKI!
I Ty mi każesz nad morze??!
w Warszawie mamy przynajmniej E!!!
Tutaj powietrze bardziej zdwutlenkowane, to i bimbały jak u Pameli!
Ty to Ally Macbeal Jesteś,
Rany muszę się zastanowić nad tym półroczem nad morzem. :
Mąż mnie rzuci, jak nic, jak mu zmaleje! :![]()
Doxa pisze:lindsay pisze:Doxa pisze:malgosia_76 pisze:a Dziewczyny z Warszawy, to by beze mnie nie dały rady;D Jestem im potrzebna, czuję brzemie obowiązku i w związku z powyższym zostaję. Muszę ;D Rozumiesz?
![]()
ufff całe szczęście![]()
nie bądz egoistką![]()
macie wszystkie siebie nawzajem, a my na prowincjach samiutkie jak paluszki i na dodatek rozrzucone po całej Polsce
I na dodatek jak są w Warszawie to nie dają znaku życia![]()