reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

mówisz tymi? to się zorientuję . od PKO BP niech mnie ręka boska broni ;D

kupiłam tymkowi buciki do wózka. cieza to była przeprawa. lemigo sie nam nie nadały, choć ceny miały fajne :) ale kupiliśmy inne, mieciusieńkie za 19 zetów :) tymek nosi teraz rozmiar 19, a kupiliśmy 20.

reklama
witam w ten słoneczny poranek :)

ostatnia się żegnam a pierwsza się witam?? ojojoj...

ja mam pytanie do jazz kiedy ona wraca? nie wiecie? idę po kawę i inne takie...

Doxa - a ja od dzisiaj postanowiłam na nowo zapisywac co Natalia o ktyorej robi, jutro tylko zdjęcie szwów, więc wszystko powinno wrócić do normy :)
Zaczęłam czytać język dwulatka - faktycznie czas najwyższy.

Magdusiek też o tym zapisywaniu myślę, bo czasem zupełnie nie wiem co i o której się działo!

Ina może z tego wyrośnie? A może spróbuj nie dać mu picia tylko go pogłaskać itp.

efunia my mamy kredyt w PKO BP i ten bank najkorzystniej oblicza zdolność kredytową, poza tym tylko tydzień trwało od złożenia wniosku do przelania pieniążków na konto sprzedającego mieszkanie!!! to też szybko bo w milenium np ponad miesiąc,
ja tam niezam banku z którego by wszyscy byli zadowoleni :(

reklama
Witam w witam :)
Dawno nas tu nie bylo. Zaleglosci nie do nadrobienia.
Mala spi a ja wreszcie na bb :) Siostra juz pojechala w piatek ale jakos czasu nie bylo do tej pory.
Wczoraj tylko bylam w galerji i poprostu nie poznaje dzieciaczkow. Ale one szybko rosna a jakie sliczne. A Prezesa tam nie bylo :-[
Co u nas nowego?? Olivcia juz sama chodzi, ale szybciej jej na czworaka i czasami sie wacha puscic ale idzie i to szybko.
Dziaselka do gory sa spuchniete wiec moze nie dlugo nastepne zeby wyjda.
A tak po za tym zdrowa jest. A i jak bylam z nia na kontroli to miala 74 cm i prawie 9 kg.
Miny szczela ze szok.
Przepraszam, ze wszystko w jednym watku ale tak jakos szybciej ;D
A co tu nowego? Jakies ztreszczenie ktos?
U nas zimno bo tylko 19 stopni, bez sloneczka. Jak siostra byla to tez mieli pogode do kitu.
Zdiecia wkleje moze wieczorem.
Jutro robie pierozki, bo grzybow mi maz tyle nazbieral i nie wiadomo co z nimi robic. A dzisiaj robi suszarke wlasnej konstrukcji, z szawki nad lodowka, zob. jak mu to wyjdzie. Tylko, zeby mi chalupy nie spalil. ;D
Zycze milego dzionka.
Pa pa

Do góry