reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Witajcie :)

Anno trzymaj się jutro!! A jak Ci minął ostatni dzionek "wolności" ;)

Drzewko zdrówka dla Weronisi! Oby jej szybko przeszło!!

Orzeszku ale fart! Czasem dobrze mieć czepialskiego męża ;)

Witam!!
Miałam dziś okropny dzień!
Byłam zajrzeć w pracy a tam nowy szef robi małą rewolucję :mad: i staciłam ochotę, zeby wracać do niej po wakacjach :(
No cóż, ale niestety trzeba i to już jutro :(
Chciałam się wybrać na zakupy i poprawć sobie nastrój, ale z tego też nici..... :mad:

Wutam!
Poczytałam, co nowego od soboty, a tu same inwestycje mieszkaniowe ;)
Efunia, my 3 lata temu braliśmy kredyt w Kredyt Banku we franiach, mieliśmy wkładu własnego tylko 5%. To był w ogóle bank, który miał najmniejsze wymagania i krótko czekaliśmy na kredyt. Wszystko załatwiliśmy w 2 tygodnie :) (po wizytach w tych wszystkich molochach jak pko i inne straciłam nadzieję, że w ogóle kiedykolwiek będę miała własne m - tzn na spółę z bankiem ;D)

Drzewko, zdrówka dla córeczki :-*

Ja też dzisiaj byłam pierwszy raz po wakacjach w budzie :mad: bleeeeeeeee

Magdusiek chyba nic nie poradzisz, ona ma to po rodzicach ;) Ciekawe co by było jakbyś nie dała jej usnąć po południu?

Pewnie by jęczała :)
Do tej pory sytuacaj zmieniła sie o tyle, że ja sie wykąpałam, a Natalia łazi z dwiema zabawkami w łapkach i się śmieje.

reklama
Do góry