reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
Witajcie
Widzę że gorąca sytualcja na październiku:)

Mnie mozecie skreślać jak chcecie i tak nie mam czasu oglądać zdjęć dzieci już nie mówiąc o wklejaniu fotek Wiki,
niestety nadeszły obowiązki, w ciąży miałam czas, zeby przesiadywać godzinami. Nie mneij jednak miło było czasem poobserować jak wasze maluszki dorastają :) Uważam jednak że powinniście zroumieć że czasem barakuje czasu na forum i moze się zrobić komuś przykro. Małgosia ma 2 dzieciaczków i teraz musi im poświecaj sporo czasu i pewnie niei znajduję zbyt wiele czasu na BB ale wg mnie to nie oznacza że trzeba ją od razu skreślać, przeciez była tak zżyta ze wszystkimi.
Pozdrawiam
Beata

Tymi Tymuś rozbrajajacy :D
Lucky Miło Cie widziec :)

Jak widać wszystkie już poszłyście spać, więc i ja się pożegnam. Zwłaszcza ze rano trzeba wstać

Dobranoc :)
słodkich snów :)

Dzień dobry,
Leje jak z cebra...
Nocka lepsza niż poprzednia, ale i tak było niezawesoło. Obudziliśmy się o 4:30 ! Jest coraz wcześniej :-)

Przesadziłyście wczoraj z ilością postów ! Jak za dawnych czasó :-D

Aha ! W galeryjce pojawiło się kilka zdjęć i jak zwykle dzieciaczki na nich kochane !

czesc dziewczynki... :)

czesc Lucky... Ty to nie sciemniaj ze nie masz czasu, bo na czytanie to masz, tylko pisac Ci sie nie chce... ;)

ale widze, ze nadal niektorzy nie rozumieja intencji watkow zamknietych... przeciez wiadomo, ze tam nic nie piszemy, poza swoimi danymi i jedynie zdjecia wklejamy, wiec nikt nie powinien czuc sie w zaden sposob odrzucony, skoro sam tego nie robi - w tym ukladzie to reszta ma prawo czuc sie troche "wykorzystana"...
nie zamykamy dostepu do calego pazdziernika, jak to ma miejsce np. na gazecie i tez nie trzymamy rozmow w tajemnicy... nie rozumiem wiec w czym problem???

No własnie.. Zastanawiam się jak to będzie jak trzeba bedzie cofnąć czas ... pobudka o 3:30 ? Ja tego nie przeżyję !

reklama
witam,

mgla taka, ze nic nie widac. Tolcia wstala o 6:20 ::) teraz steka, zeby ja polozyc, ale trudno do 9 wytrzymac musi :-[ o, wlasnie rozwala klawiature - dostala stara do zabawy, bo stale musiala nam tu dusic ;)
a ja chyba wczoraj z tym winkiem przesadzilam ::)

Do góry