reklama
*syla*
kobieta pracująca...
drzewko, a do którego centrum na te grzyby jeździsz?
Doxa
Fanka BB :)
*syla* pisze:Teddy, PUR się pisze kobitko, PUR Extra
:laugh: :laugh:
Verigo skoro małżonek kusi, to nie zastanawiaj się!
Teddy
Październikowa mać
Vertigo pisze:to ja chyba znikne, kobietki. malzonek kusi >
ja po winie Prezesa zrobilam... tez mnie jakos dziwnie kusilo...
*syla*
kobieta pracująca...
Vertigo pisze:to ja chyba znikne, kobietki. malzonek kusi >
no to trzeba wykorzystać :laugh:
*syla*
kobieta pracująca...
tymi76 pisze:ale dzisiaj macie jazde : nie nadążam.
A ja dzisiaj żrę jak w ciąży, aż boleści mam I sie dziwię, że spodnie jakieś ciasne. Od jutra dieta tylko piwko sobie chlapnę
no i kolejna :laugh:może powinnyśmy zmienić nazwę wątku z październikóweczki na AA
reklama
luszka
październik'05, lipiec'07
Vertigo dzięki za info
No właśnie chyba mnie przekonałyście na nie
Za to wczoraj poszliśmy po zaświadczenie lekarskie potrzebne do żłobka i nie było naszej wet tylko jakiś świeżynek chyba, bo stale w książkach szperał i przynudzał o tych szczepionkach.
Ja miałam wrażenie że rozmawiam z przedstawicielem firmy farmaceutycznej jak zaczął wymieniać na co powinniśmy zaszczepić (rotavirus, pneumokoki itp)
a zaświadczenie dał po 45 minutach gledzenia i nawet jej dokładnie nie zbadał tylko zważył( a była 2 tyg temu) i ja sie musiałam gościa pytać czy będzie ją badać czy nie... :
łomatulu 10
ja nie wyrabiam.
No właśnie chyba mnie przekonałyście na nie
Za to wczoraj poszliśmy po zaświadczenie lekarskie potrzebne do żłobka i nie było naszej wet tylko jakiś świeżynek chyba, bo stale w książkach szperał i przynudzał o tych szczepionkach.
Ja miałam wrażenie że rozmawiam z przedstawicielem firmy farmaceutycznej jak zaczął wymieniać na co powinniśmy zaszczepić (rotavirus, pneumokoki itp)
a zaświadczenie dał po 45 minutach gledzenia i nawet jej dokładnie nie zbadał tylko zważył( a była 2 tyg temu) i ja sie musiałam gościa pytać czy będzie ją badać czy nie... :
łomatulu 10
ja nie wyrabiam.