reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

magdusiek pisze:
nie no, to własnie jestr porazka, Kamil w poniedziałek idzie do pracy, więc wracamy w poniedziałek :( A maneli cały stos.

Co Ty kładłas Prezesowi na dno łóżeczka na wakacjach? tzn na CZYM SPAŁ?

Hej Magdusiek, ja na materacyk do łóżeczka turystycznego zabrałam kołderkę i na tym Nadulka spała.

reklama
ja bym ze 200 chociaz wywolala... i tak chyba zrobie na roczek...
mam albumik na 200 fotek, ktory kupilam jak zobaczylam pindola na USG (niebieski, z okienkiem i okladka z czerpanego papieru)... i zamkne ciaze i roczek w tym albumie...
...schowam i wyjme chyba dopiero jak babcia zostane... ;)

My w sumie sporo wywolujemy, tak raz na kilka miesięcy po 150-300 zależy od tego co się działo, czy wyjeżdżaliśmy itd. Kupujemy albumy na 300 zdjeć, ten sam format od lat i mamy takich albumów pełnych chyba ze 4 czy 5.

Hej,
Piękna pogoda się zapowiada... :-)

Doxa - udanego przyjęcia !

Teddy - wybór zdjęć i ich obróbka to jedno z zajęć których nie cierpię. Z natury jestem osobą niezdecydowaną więc ... :-) My właśnie zapełniamy 4 album na 200 zdjęć :-)

Magdusiek - stopy nadal pomarańczowe? :-)

Witam
Teddy, to ten pindol na usg był niebieski? ;)

Tymek daje nam nieźle w kość, a teraz nie moge pisać, bo mi ciągle wsuwa girami klawiaturę. Jak gorączka spada, to broi jak zwykle

Tymi - a nasz Tymeczek póki co słodko śpi ... nio właśnie się obudził bo tatuś wrócił i trzasnął drzwiami WRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

dziendoberek

kawa dla Magduska
4.gif

...i ciasteczko
jedzenie__46_.gif

Tymi... nie pindol, tylko album...
jakbym zobaczyla niebieskiego pindola, to juz by wszyscy dawno wiedzieli... :p

reklama
witam :)

własnie pojechali od nas patka z dawidkiem i tatą :) tymkowi tata dawidka tak przypadł do gustu, ze też zaczął do niego mówić "tata" ;D

najlepsze jest to, ze spotkania w rzeczywistości są jeszcze fajniejsze niż na forum :) zwłaszcza dla dzieci ;D ;D

tymuś dostał śliczne kubeczki w prezencie, które posłużyły do walenia w podłogę. a dawidkowi oczywiście bardzo spodobał się młotek :D :D

Do góry