reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

witam

dzisiejszej nocy Wiki dala mi troche pospac budzila sie tylko 2 razy

dziewczyny mam pytanko kupowalyscie pampersy w ROSMANIE jak tak to czy zewnacz sa z ceraty czy bawelniane

reklama
Pampersy to sa takie same jak wszedzie... ;)
a jesli chodzi o pieluchy, to w bordo opakowniu sa bardzo fajne, bewelniane, przewiewne pieluszki...

i dzien dobry...
i kawa...

Witajcie!

U mnie już zaczęła się lekka gorączka przygotwowawacz do soboty ::) Czasu na wszystko mało! Dzisiaj przyjedzie moja siostro - pomóc, ale przyjedzie ze swoim synkiem ...  ;)

Wciecie co, wczoraj sobie uświadomiłam, że Oli ma dzisiaj OSTATNIĄ MIESIĘCZNICĘ! Bo za miesiąc to już będzie roczek, a potem już tylko latka będą leciały :laugh:

Trzymajcie się cieplutko :-*

No ładnie, Doxa, ja sobie w ogóle nie uświadamiałam, że już sierpień i faktycznie, pierwsze październikowe dzieci za chwilkę roczek skończą. Szok.
Życzę udanych przygotowań, jakby coś było potrzebne to daj znać, pomożemy ;)

Jarrela - prosze o zdjecie Kamy w wersji wojennej :)

reklama
Witam , witam. Juz ponad dwa tygodnie walcze z niejedzeniem w nocy. A raczej z jedzeniem o 6 rano. Znowu byly pewne problemy bo troche sie maly przeziebil i jak mu nie dawac mleka w nocy jak biedny chorutki. Ale juz ma sie lepiej i znowu zaczynam. Dzisiaj jadl o 5:15 dopiero. Do roczku mysle ze mie wyjdzie. Przynajmniej mam taka nadzieje

Do góry