reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Luszka, a zobacz co powie inny lekarz? Wiesz, tak na wszelki wypadek warto pójść i potwierdzić, bo jak masz odsatwić bez sensu to nie ma po co, a jak po coś to warto wiedzieć po co.
Zagmatwałam chyba ;)
Magdeczka - jakoś dam radę, mam nadzieję, że jutro w ciągu dnia NAtalia trochę przyśnie, ja to mam na pojutrze zrobić, wiec póki co strasznie zestresowana nie jestem, no ale ...

reklama
Magdusiek No właśnie wcześniej byłam u endo prywatnie i wczorajsza wizyta była po to żeby zobaczyć co powie inny lekarz
A tu niespodzianka - ta sama babka co wtedy ::)

Dlatego też mam zamiar iść jeszcze gdzieś - nazwisko tej pani dr zapamiętałam ;D więc będę już uważać żeby do niej nie trafić

No właśnie dziewczyny może znacie jakiegoś dobrego endo w Warszawie? Oprócz tego na Niekłańskiej ;)

luszka dzięki za gratulacje ;D
koiecznie idź do innego endo. Mój Kubuń jestuczulony na białko i jest na Nutramigenie, ja byłam u 2 lekarzy i w zasadzie mówili mi co innego, więc i tak robie wszystko intuicyjnie (jeśli chodzi o jedzenie)

ie spać kolorowych snów!!!!!!

Bry dziewczyny :)

U mnie dzisiaj słoneczko od rana :) O dziwo w drodze wyjątku chyba nawet wyspana jestem ;)

Gosia witaj :)

Luszka koniecznie idź do innego lekarza... jak pomyślę, że zabroniłby mi dawać Kamie tych kilku rzeczy które ona jada, to ja bym się chyba załamała.

Efunia u nas Kama też się puszcza od jakiegoś czasu.. tylko dla odmiany leci na dzioba.. wygląda jak po II wojnie światowej ;)

Idę poczytać co napisałyście i luknę do galeryjki.

reklama
Dzień dobry.
Dziś w nocy miałam jedno przemyślenie - czy ja się keidyś wyśpię? Rety, no nieprzytomna jestem, nie wiem ile razy jadła Natalia, wiem tylko, ze wstała przed 7:00, a ja połozyłam się koło 1:00

Do góry