reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Kika, dzień dobry :)

Smiejcie się dziewczyny, ale ja jeszcze nigdy nie rozkładałam wózka na az takie kawałki zeby wysechł. Dobrze, ze mAm drugi ;) Bo czuję, ze to suszenie trochę potrwa.
Gosiu - u nas nie przejdzie, Natalia nie pije ze smoczka. Nic to, jeszcze trochę poczekam, moze niedługo samo jej się przestawi.

reklama
witam serdecznie - u nas dzisiaj Mikołaj ma gorączke - niby nic ale jednak 37.7
żadnych objawów - no poza częstszymi kupkami
zeby wykluczam, bo niedawno dostał a kolejnych nie czuc i nie widac

witam kikę 777

Witam w ten pochmurny dzień.

Luszka widzę, że możemy sobie podać rękę. Miśka waży 7600.. także strasznie jest ogromniasta :)

duralex pisze:
Luszka widzę, że możemy sobie podać rękę. Miśka waży 7600.. także strasznie jest ogromniasta :)

Duralex fakt :) i jeżeli chodzi o zęby również :) pewnie jeszcze pare innych rzeczy by sie znalazło :) ale czupryny to Natka takiej nie ma niestety (coś mnie podkusiło i obciełam włoski tydzień temu bo do oczek właziły)

Gosia :D Ale nie widać tego bo Twój synek to kawał gościa a moja taka drobina. Zreszta znam sporo dzieci modszych od Natki które wiecej od niej ważą i to dużo ;D Cóż nie bedzie stale myślała o diecie jak mama ;D (i tu przeważnie na myśleniu się kończy ;))

reklama
Wesżłam na te biusty, no nieźle... ja jeszcze zdołowana nie byłam ale dzięki temu chyba nigdy nie zacznę być ;)

Do góry