reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
witam

niedawno wróciliśmy. zmęczona jestem strasznie.. najbardziej to psychicznie. jakoś nie umiem się z tym uporać...

pogoda u nas psia :(

a tymek wciąż się puszcza i leci na plecy do tyłu :(

Efunia trzymaj sie mocno, ciezkie takei sytuacije sa, ja zawsze sobie przypominam ze smierc to czesci zycia i kazdego z nas to czeka, poszedl do lepszego miejsca. Sciskam was mocno.

ja wiem dziewczyny ja tez to sobie powtarzam. ale wiecie, to był młody facet - 46 lat. ma dwoje dzieci ania 18 lat, maciej 17... i to był dusza człowiek, pracowity, uczciwy i uczynny. na pogrzebie było chyba ze 400 osób...
ja jakoś nie mogę w to uwierzyć. i tylko sobie myślę, ze to prawda stara jak świat "dziś jesteś a jutro już cię nie ma"... i obiecuję sobie żyć tak żeby i na mój pogrzeb przyszli ludzie z żalem, ze odszedł ktoś dobry i ważny dla nich :(

dzięki za słowa pocieszenia :-*

my dzis znow bylismy u kolezanek - mojej i Krystiana... ale byl jeszcze 4-letni Adrian z mama...

czy ja mowilam kiedys, ze chce trojke dzieci???
NIE CHCE TROJKI DZIECI... ZA ZADNE SKARBY SWIATA!!!!!!

ale ogolnie bylo przyjemnie... ;)

Hej,
Tedddy - nie przypominam sobie żebyś mówiła o trójce :-D

Gosia888 - witaj ! i nie przejmuj się tym co było kiedyś :-)

Anja - pogoda z dnia na dzień ma być lepsza więc luzik ...a w jakie okolice Polski przybywacie?

Efunia - też bym tak kiedyś chciała :-(

cześć zaglądam na chwilke - piszecie w zawrotnym tempie - wypadłam z obiegu bo nie jestem wstanie nadrobic - prosze o krótkie streszczenie, jakie nowe postępy u bąbli?

a u nas ok - Mikołaj wędruje po mieszkaniu, ściąga wszystko co w zasiegu rączek  ::)
pogoda nad morzem - raczej barowa - u nas w Gdańsku trwa Jarmark św. Dominika - ale ostatnio nawet się do centrum nie zapuszczam bo drogowcy postanowili zacząć remont głównej arterii miasta w czasie wakacji  ::) :p
no i pomału przygotowuje sie na nowy rok szkolny - brrrrrrrrrrr - powrót do pracy  :(

Teddy - ja pamiętam, ze mówiłaś, ze chcesz tylko jedno, więc nie wiem skąd pomysł trójki :)
Efunia - współczuję bardzo mocno.

Ja nie popracowałam, Natalka jest dziś niemozliwa, taki dzien widocznie.

reklama
Do góry