reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
w galerce bylam... no prosze jaka dyscyplina, jedna zostala przywolana do porzadku, to zaraz inne wrzucaja fotki... ;)

Alunia, ja w czasie relaksu nie gadam... miesnie japy tez musza odpoczac... ;)

Bry dziewczyny :)

U mnie w domu wsio biało-brązowo-beżowe :laugh: Jakoś inne kolory w domu mi nie przeszkadzają. Kama chodzi cała w różach i beżach z dodatkiem dżinsu ;) Chociaż przyznam się, że sporo ma ubrań również żółtych. A ja to najbardziej lubię czarny i kremowy ::) Od lat ślubny każe mi kupować inne ubrania.. no i czasem nawet kupię ale i tak najchętniej sięgam po te czarne ;D

Pogoda taka pod zedechłym azorkiem.. kawą się wspomagam :)

Witam prawie po latach
Zaczynam nadrabiać zaległości - jestem dopiero na 2191 stronie!!!!! A reszta wątków????? I zaraz muszę spadać do roboty :mad: Chyba nie dam rady wszystkiego poczytać
Pozdrawiam

Tymi, ostatnio faktycznie gadania pełno. Ciekawe czemu, dzieci coraz bardziej absorbujące, a mamusie mimo wsyztsko znajdują chwilkę czasu żeby popleść :)

No, ludek zasnął, ja gotuję obiady na 3 dni naprzód, jedyna szansa.

Słuchajcie dziewczyny chciałam jeszcze raz zacząć. Wiem że poprzedni debiut był troche nieudany i przez to podpadłam wielu z was przez moje "dziwne" teorie. Jednak mam nadzieje ze dacie mi jeszcze jedna szanse i zapomnicie dawne winy.

Witam

Ja dopiero teraz mam chwilkę czasu, Maluszek śpi. Unas dzis nawet świeci słoneczk, więc bliśmy na długim spacerku.

Mam ogromna prośbę napiszcie mi jak to jest z ta "galeryjką" bo chciała bym umieścić fotki (coby tak anonimowo nie było) i nie mam pojęcia o co chodzi ??? ??? z góry dziękuję

Idę coś zjeść (oczywiście za dwoje) ;D

reklama
Dziendobry,

Duralex Nicole sliczna dziewczynka, wloski ma super!

Olivka i Oli super jedza, ale Olivce chyba nic do buzi nie trafilo ;) :D U nas jest podobnie, Olivka tez chce sama lyzeczka tylko ze jedzonko wyedy jest na buzi , we wlosach, podlodze, krzesle, wszedzie tylko nie w buci ;D

Dziewczyny zalamujecie mnie ta pogoda, ja juz nie wiem co mam pakowac. Jaka pogode zapowiadaja na przyszle tygodnie.

CO do kolorow to u mnie jets chyba kazdy, niebieski, zielony, zloty, fiolet, i krmowy ;D Lubie miec kolorowo.

Do góry