reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
dzien dobry!

a coz to za pustostan? ::)

leje, strumienie sie leja z nieba. nawet wietrzyku nie ma - idealnie prostopadle strugi deszczu... co to bedzie?

magdus, u mnie cala sypialnia niebieska, lacznie z sufitem :) Antonina, tata - o ile nie uda mu sie zielonego przemycic, no i ja ;D w reszcie izb dominuje zolty i zielony, lazienka jest bielusienka ;)

Witajcie kobietki,

Hi, hi, Magdusiek zgadła. No ale ja tak mam tylko do Igi, sama wolę zgniłe zielenie i brązy, no i kontrastowo czerwień. :laugh:

U nas nie pada ale się już zbiera.

Efunia, a co Ty taka zapracowana....nie masz dla nas czasu? :(

Dzień dobry,
Vertigo - u mnie sypialnia niebieska łącznie z moim komputerem, szafami, drzwiami ;)
Reszta żółto-pomarańczowo-czerwono-morelowa z łososiowo-różowym, przedpokojem i bialo-niebnieską łazienką :)
Syla - jako drugi miałam obstrawiać właśnie zgniłozielony :)

Ja lubię sporo kolorów, nie przepadam za zielonym, lubię czerowony, oliwkowy, beże, czarny, pomarańczowy, w sumie chyba dużo innych też.

reklama
wkoncu wymienili okna u moich rodzicow i moja mama dala sie przekonac na zrobienie kuchni na niebieski kolor ojciec przekonywal ja od ladnych paru lat

Do góry