reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Ja mam bardzo duzo niebieskiego w ciuchach i w mieszkaniu. Lubię ten kolor :) A mnóstwo koszul mam takich stareńkich, ale ukochanych, wracam do nich, odwieszam, znów wracam itd. W niektórych to jeszcze do starej pracy chodziłam, w 98 roku ;)

reklama
Duralex no właśnie jest czym się chwalić!!! To chyba jedyne dziecko na naszym forum, które potrafi się skupić tak długo!! Gratulacje dla Nicolki!

Syla zdjęcia "morskie" świetne :).. Iga to już kobitka a pamiętam jak była malutka.
Doxa fakt to ją wyróżnia.. a poza tym gada jak najęta, no i śpiewa.. ;D

reklama
oj tak, maleńkie te nasze skarby były a teraz ja już nie raz została sfaulowana przez swojego ancymonka....a takie to było grzeczne, śpiące pod stołem w foteliku. :laugh:

...ja coś wiem o tym, że teraz to już nam lata będą szybciej leciały, mój mały niedawno był taki jak Iga a już mi serwuje kolacje ::)

Do góry