reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Witam po weekendzie

nie zagladalam troszke bo w szwagier pozyczyl od nas kompa musial cos zrobic przy kompie tesciow a w sobote kupilismy pol swiniaczka zeby zaoszczedzic na miesku wrocilismy wczoraj wieczorkiem bylam zabardzo padnieta zeby jeszcze siedac do kompa
dzis bylysmy u pani doktor nefrolog okazalo sie ze mamy zapomniec o kapielach naszej corki w jakichkolwiek jeziorach basenach i innych kapieliskach

reklama
czesc magdeczka... wlasnie niedawno sobie o Tobie przypominalysmy... :)

Alunia, po ile kupowaliscie swiniaka, ze wam taniej wyszlo??? (jesli mozna wiedziec ;) )

magdusiek pisze:
Anja, a na długo jedziecie? Rety, to chyba sterta tobołów czeka na zabranie, co? :laugh:

Tylko na dwa tygodnie ale az 3 walizki mamy,jedna same prezenty ::) Olivka ma najwieksza :D ;)

Tylko ze taki mlyn mam bo w srode lecimy do south caroliny, ja do pracy mam wystawe a M z oLivka na plaze sie opalac, wracamy w niedziele w i poniedzialek do PL takze malo czasu na wszystko.

Witam po kolejnej przerwie :)
Nie nadrobię wszystkich wątków.. ale mam nadzieję, że wszystkie dzieciaczki mają się dobrze. ;D
Pewnie z Miśką zostałyśmy na szarym końcu, bo ani nie raczkujemy, ani sami nie wstajemy i w dodatku jesteśmy bezzębni.. Jeszcze trochę i zacznę się martwić ::)

Wróciłam.
Magdeczka - no właśnie wypatrzyłam na marcówkach i doniosłam :) Gratuluję!
Duralex - ostatnio Syla pytała co u Ciebie, mówiłam, że dawno Cię nei ybło,a tu proszę - jesteś!~

Ja prosto ze spaceru pojechałam po butki dla Natalki, spotkałyśmy się z Doxą i Olinkiem, bytu kupione, dzieci pobawiły się na placu zabaw, mamy wypiły kawkę i jestem :) Doxa pewnie dojeżdża, ma dalej.

Magdusiek no coś Ty my już dawno w domku! O tej porze dnia w wakacje nie ma korków :)  Nadrabiam zaległości na BB ;)

reklama
Do góry