reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

mam syna z glowy na jakis czas.... dostal skorke od chleba, zanim sie z nia upora troche czasu minie, a nie sadze zeby ja porzucil... ;)

zmusil mnie dzis do podjecia decyzji o porzadkach... ;)
u mnie z zalozenia ubranka malego i czesc moich ubran leza na regale... bo wygodniej brac, a mi czasu szkoda na grzebanie w szafkach... ;)
...no i takie ubrania doskonale nadaja sie do zrzucania na ziemie i robienia kipiszu.... chyba musze sie przeprosic z szafkami... ;)

reklama
Orzech - zazdroszcze wyjazdu. A podforum jak najbardziej, mnie zaczyna dopadac drgawka związana z wyborem róznych rzeczy i podejmowaniem decyzji ;) Już czuję, że będzie sajgon, bo my z Kamilem mamy różny gust i pamiętam co sie działo przy urządzaniu aktualnego mieszkania. A czasu na chodzenie po sklepach nie mamy, pomysły owszem, ale to jeszcze trzeba jakoś przełożyć i sfinansować :)

Teddy - u nas materiałowe rzeczy służą do machania nimi.

no to powymieniamy poglady ;)
sluchajcie ja juz z tad uciekam tylko wpisze cos do obiadkow deserkow bo wlasnie zrobilam i chce sie podzielic rzecz znana ale chyba zadko roniona:)

papa bede jak wroce ;)

witajcie :)

Orzeszku miłego urlopu.

Ja dziś nieprzytomna. Walczyłam wczoraj z kompem do 1 z kawałkiem a najgorsze że się nie naprawiło. Ja niestety jestem za szybka i nie cierpię czytać dokładnie co komp do mnie gada bo szkoda mi na to czasu. Coś mi się wydaje że Teddy już mnie z tym rozgryzła. :laugh:

Później ściągnęłam mlenio (cały czas nie daję za wygraną ;)) i w kimonko.

witam kochane

ja ostatno mało czasu mam na BB - z powodu sezonu urlopowego muszę być częściej w pracy - w tym tygodniu 4 razy i w przyszłym też - ładne mi pół etatu :mad: w dodatku przez to mam coraz mniej mleka (Syla łącze się z tobą w bólu) nie ściągam już tak jak kiedyś 200ml - teraz jak 100 się uda to jest dobrze :( bardzo bym chciała karmić do roku ...

Orzech miłego wypoczynku!!

reklama
Do góry