reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

mam syna z glowy na jakis czas.... dostal skorke od chleba, zanim sie z nia upora troche czasu minie, a nie sadze zeby ja porzucil... ;)

zmusil mnie dzis do podjecia decyzji o porzadkach... ;)
u mnie z zalozenia ubranka malego i czesc moich ubran leza na regale... bo wygodniej brac, a mi czasu szkoda na grzebanie w szafkach... ;)
...no i takie ubrania doskonale nadaja sie do zrzucania na ziemie i robienia kipiszu.... chyba musze sie przeprosic z szafkami... ;)

reklama
Orzech - zazdroszcze wyjazdu. A podforum jak najbardziej, mnie zaczyna dopadac drgawka związana z wyborem róznych rzeczy i podejmowaniem decyzji ;) Już czuję, że będzie sajgon, bo my z Kamilem mamy różny gust i pamiętam co sie działo przy urządzaniu aktualnego mieszkania. A czasu na chodzenie po sklepach nie mamy, pomysły owszem, ale to jeszcze trzeba jakoś przełożyć i sfinansować :)

Teddy - u nas materiałowe rzeczy służą do machania nimi.

no to powymieniamy poglady ;)
sluchajcie ja juz z tad uciekam tylko wpisze cos do obiadkow deserkow bo wlasnie zrobilam i chce sie podzielic rzecz znana ale chyba zadko roniona:)

papa bede jak wroce ;)

witajcie :)

Orzeszku miłego urlopu.

Ja dziś nieprzytomna. Walczyłam wczoraj z kompem do 1 z kawałkiem a najgorsze że się nie naprawiło. Ja niestety jestem za szybka i nie cierpię czytać dokładnie co komp do mnie gada bo szkoda mi na to czasu. Coś mi się wydaje że Teddy już mnie z tym rozgryzła. :laugh:

Później ściągnęłam mlenio (cały czas nie daję za wygraną ;)) i w kimonko.

witam kochane

ja ostatno mało czasu mam na BB - z powodu sezonu urlopowego muszę być częściej w pracy - w tym tygodniu 4 razy i w przyszłym też - ładne mi pół etatu :mad: w dodatku przez to mam coraz mniej mleka (Syla łącze się z tobą w bólu) nie ściągam już tak jak kiedyś 200ml - teraz jak 100 się uda to jest dobrze :( bardzo bym chciała karmić do roku ...

Orzech miłego wypoczynku!!

reklama
Do góry