reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
Dzień dobry,
Nareszcie doczekałam się pochmurnego poranka :-D
Ciekawe czy tak będzie przez resztę dnia, bo jeżeli tak to zamierzamy wybrać się do zoo

Magdusiek - w niedzielę będziesz pracować ? Nio coś Ty :-D

eeee..... a u nas znowu goraco... :(
juz mi zaczela odpowiadac taka pogoda jak wczoraj... ;)

no i oczywiscie dzien dobry... ;)

dzień dobry,
Jolik - na poniedziałek rano muszę skończyc, wiec nie mam wyjscia ;D Chyba, ze po północy zacznę ;)

Idziemy dzis na kinderbal, trochę mnie to przeraza, bo to urodziny 3 letniej dziewczynki, ale zobaczę jak taka impreza wygląda.

Dzien dobry
myslalam ze bedzie troszke chlodniej ale grzeje
jedziemy na 14 na urodziny siostrzencow mojego meza bo oboje maja w jednym czasie urodziny ale nie sa blizniakami

Dzień Dobry Mamusie rzadko wpadam, bo ostatnio w ogóle rzadko sidzę na necie, bo innych zajęć mam pełno. Ale postaram sie zaglądać do Was częściej. Zdjęć Wiki nie ma,ale się w najbliższym czasie pojawią, tylko ja nawet nie pamiętam jakie ostatnio wstawiałam :p ::) ale pamiętajcie wszystko się da nadrobić :)
Dzisiaj na kolację muszę przygotować coś extra myslę o lasange :) świece i te sprawy czasem trzeba sie troszkę zrelakoswać :)

czesc,

magdus, super ;D nie wiedzielismy za co sie lapac ;)

mamy dzisiaj gosci, z 7miesiecznym Konradem - no zobaczymy, narazie strach sie bac ;)

skoczylam sobie do CH - zakupilam dwie bluzeczki w carry. przecena ;D

cześć babeczki :)
u nas chmury. niestety nie pada :(

wczoraj wracaliśmy z gniewu na okrętkę, bo prom już nie pływał i w grudziądzu lało. a ty tymi nic się deszczem nie podzieliłaś... :( nieładnie nieładnie ;)

witaj lucky, rzeczywiście ja też myślę ze czasem trzeba się zrelaksować. ja się ogromnie relaksuję czytając bb ;D

reklama
Dziendobryyyyyyyyy

U nas tez upaly 35 plus stopni. Dzisaj jedziemy do mojego brata na wiec ;) :laugh:dzialka i basen, takze bedziemy caly dzien tylki w wodzie moczyc.

Pozdrawiam!

Do góry