reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Lucky miło, że zajrzałaś! Tylko czemu tak rzadko?!!!

No tak, dzisiaj ponoć miało być gorąco :laugh: :laugh: hmm te planowane opady też mi średnio pasują, ale trudno chyba lepsze niż to palące słońce ;) Chociaż kto wie, pewnie już całkiem niedługo będziemy tęsknić za latem i tymi upałami :laugh: :laugh:

Byłam w galeryjce ... spodziewałam się zdjęci Wiki ... Lucky jestem zawiedziona!!

Kaszu Laurka śliczna dziewczynka, a jakie rzęsy ma długie!! I to zalotne spojrzenie! Cudna!

oj wlasnie nie bylo upalu......ale mile rozczarowanie :)
u ans byl deszcze w nocy i rano, ale jak dotarkismy na dzialke ( bylismy tam umowieni na 9-ta rano) skonczylo padac wychodzilo sloneczko i bylo tak cudnie........tylko ja chodzilam w kaloszach :laugh:

Dobry wieczór :-)
A nas ulewa złapała na działce. Oj jakie się wtedy rześkie powietrze zrobiło :-)

Efuniu - ja swoją galeryjkę z Tymulkiem chciałam uaktualnić, ale niestety ciągle brakuje mi na to czasu :-)
A co do płaczu mojego dziecka to już historia. Na dniach pojawią się górne dwójeczki, które spowodowały niepokój u Tymka :-)

czesc ----> to jest wejscie! ;)

a u nas popadalo w nocy, a dzien pochmurny i okrutnie parny. po basenie bylismy u dziadkow. dziecko sie zdrzemnelo a mama z babcia na zakupy ;D a potem dziadkowie poszli wywietrzyc Antonine, a my zostalismy sami! alez bylo milo :)

witam
dzis byl nawet fajny dzionek Wiktoria wesolutka od rana bo spedzala go z tatusiem
najpierw bylismy u moich rodzicow a pozniej u tesciow

Dobry wieczór,
no, skończyłam pierwsza częśc pracy, resztę zostawiam na jutro, NAtalkowiec jakby wyczuł, że musze spokojnie posiedzieć i odpadł w drodze do domu czyli po 21:30, cudnie, po tych ostatnich wyczynach i chodzeniu spać tuż przed północą miła odmiana ;) Ciekawe czy noc będzie spokojna czy z pobudką na zabawę.
NAwet nadrabiania dużo nie ma.
Vertigo - fajna taka chwila dla siebie, co?

reklama
Do góry