reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

witam, dawno nie pisałam bo nie mam czasu ( chwilowo) Mikołaj chory, zaczeło sie od zapalenia spojówek, a wczoraj doszło zapalenie gardła i krtani ( dostał antybiotyk). Żal patrzeć na takiego chorego maluszka, normalnie jak by mi ktos dzieco podmienił  :( :( :(
musze nagonic pranie bo po tych wyjazdach do Wa-wy jeszcze się nie uporałam .
A co u was?

reklama
hej _anna u nas ANula wlasnie konczy przeziebienie.
Dobrze, ze mamy fride ;) tez ma antybiotym a,e tylko w kropelkach do oka, bo miala zapalenie woreczka lzowego, ale na szczescie humoru jej nie brakuje ;)

Miko szybko sie pozbiera, nie martw sie :)

ja juz w domu-moja mama ma teraz rotawirusa :( ciekawe kiedy to sie skonczy.

magdusiek
moja mama wlasnie niedlugo idzie na wyciecie gradowki. za pozno sie zglosila i masc juz nie pomogła.

a i zapomnialam napisac ze rotawirus uaktywnił u mojego dziecka azs, cala buzia w krostkach, oczy jak krolik i z noska sie leje. i nie mozemy jesc duuzo rzeczy np seler i pietruszka

no i wrocilam... po spacerku i po zakupach... ::)

ale z samym tuszem nie wyszlam, co to to nie!!!!
oprocz tuszu kupilam: cienie, blyszczyk i 2 mazidla do geby... obiadu dzis nie bedzie ::)

Teddy, pokaż jakie!
Lindasy - biedny ten Twój Maciuś. Ucałuj Go gorąco.

Ja też wróciłam po spacerze, Natalia zjadła pół zupki, 1/3 gruszek i teraz bawi się, ciekawe kiedy tym wszystkim zacznie pluć ;) Ale nie było zmiłuj, bawić się, bawić się.,..

Lindsay oj biedny, biedny Twój Macio! Mam nadzieję, że AZS jest przejściowy!

Teddy no to chociaż napisz jakie, jakiej firmy, jakie kolorki ... Rozumiem, że od teraz będziesz się malować na spotkanka?

Teddy, jak nie ma? Zawsze jest co pokazywać! Takl jak Doxa pisze - napisz jakiej firmy, jakie kolorki. Foletik Prezesa to pokazałaś, a swoich kosmetyków to nie chcesz!

reklama
Do góry