reklama
też się zdziwiłam, ale tyle ma - mierzyłam w domu...problem nie jest jednak w wielkości ( to jest 75 centyl) ale w tym jak szybko rośbie - młodemu główka urosła 4 cm w ciągu 2 miesięcy i nasza wet uważa, że to trochę za dużo - mam nadzieję, że po prostu wcześniej piguła źle mu zmierzyła ...
Teddy
Październikowa mać
moze i szybko, ale jak teraz spojrzajam w wyniki, to Krystianowi miedzy 5 a 6 m-cem tez najwiecej glowa rosla (zreszta jakos czapki mi szybko niepasowaly), a klatka wolniej... teraz odwrotnie...
to taki urok bobaskow ze rosna czesciami...
pojdziesz na USG, zobaczysz, ze wszystko jest w porzadku...
to taki urok bobaskow ze rosna czesciami...
pojdziesz na USG, zobaczysz, ze wszystko jest w porzadku...
Jolik
Nieźle zakręcona mama
Witajcie,
Ja już po szkoleniach ... Tymulek jak zwykle sprawował się wzorcowo pod moją nieobecność.
Magda - ciarki przeszły mnie po plecach czytając Twoje sprawozdanie z pobytu ze szpitala. Czy tam napewno pracują ludzie?
Jazz - nie zamartwiaj się na zapas. Najgorsze jest porównywanie dzieciaczków do siebie. Każde rozwija się swoim własnym tempem więc napewno wszystko okaże się tak jak powinno.
Lindsay - oj dużo ostatnio dopadło Cię zmartwień :-( Może to AZS to faktycznie sprawa przejściowa. Pozdrowienia dla chorej mamy ...
Małgosiu - raczkujący Jaś wygląda niesamowicie. Strasznie urósł :-)
Ina - zębolki urocze :-)
A my dzisiaj w kalendarzu zaznaczyliśmy, że Tymula samodzielnie siedzi !!! do raczkowania mu chyba jednak daleko :-)
Ja już po szkoleniach ... Tymulek jak zwykle sprawował się wzorcowo pod moją nieobecność.
Magda - ciarki przeszły mnie po plecach czytając Twoje sprawozdanie z pobytu ze szpitala. Czy tam napewno pracują ludzie?
Jazz - nie zamartwiaj się na zapas. Najgorsze jest porównywanie dzieciaczków do siebie. Każde rozwija się swoim własnym tempem więc napewno wszystko okaże się tak jak powinno.
Lindsay - oj dużo ostatnio dopadło Cię zmartwień :-( Może to AZS to faktycznie sprawa przejściowa. Pozdrowienia dla chorej mamy ...
Małgosiu - raczkujący Jaś wygląda niesamowicie. Strasznie urósł :-)
Ina - zębolki urocze :-)
A my dzisiaj w kalendarzu zaznaczyliśmy, że Tymula samodzielnie siedzi !!! do raczkowania mu chyba jednak daleko :-)
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Hej, jestem wykończona, Natalia szaleje po całym mieszkaniu, słodka jest, śmieje się, weszła chyba w ten etap, że mama ma byc blisko, bawimy się, przytulamy, Kamil wrócił znowu bardzo późno i przyznam, że ledwo żyję. Dobrze, że jutro mam umówiony masaż, a za chwilkę weekend 
Ja tylko na chwilkę wpadam się pochwalić, że odebraliśmy dzisiaj klucze do naszego mieszkania. Mimo tego, że jest do remontu to bardzo ale to bardzo mocno się cieszymy bo już nikt nie powie nam , że jak się nie podoba to możemy się wyprowadzić.
reklama
hej,
ja dziś umęczona do granic. upały mnie wykańczają
poza tym mieliiśmy dziś szczepienie i tymuś bardzo płakał po poludniu. prawie 2 godziny
w końcu zasnął i woieczorkiem już brykał.
drugi ząb wylazł już też na wierzch. długo rosną takie zęby??? żeby były nie kreskami tylko zębami?
dobranoc.
ja dziś umęczona do granic. upały mnie wykańczają
drugi ząb wylazł już też na wierzch. długo rosną takie zęby??? żeby były nie kreskami tylko zębami?
dobranoc.