reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

lomatko... nic preznego... ::)
pict0035xl.jpg

i jeszcze jedno... to, ze kupilam, jeszcze nie znaczy, ze zaczne uzywac... ;)

reklama
No, no ... ale widzę że ten tusz to chyba wydłużający rzęsy :)

Teddy jak to nie będziesz używała? Już my Ci nie odpuścimy!!

czy ja wiem, czy on wydluzajacy...
wazne, ze nie robi sie na rzesach taki chamski, sztywny parawan... ogolnie jest w porzadku, i tani... :)

Teddy, teraz juz nie ma takich tuszy, które robią parawan, chyba, że ktoś sie tak maluje specyficznie ;D
Zakupy pierwsza klasa. Ale co ja widzę? Błyszczyk??? Jednak :laugh:

dobryv wieczór,
kurcze, ale biedne te dziceciczki - wszystkim chorowitkom duuużo zdrówka !!!! a historie szpitalne to istny horror - oby już więcej się nie powtórzył żadanemu z maluchów...

Teddy no,no, no - zaszalałaś  :laugh: :laugh:

a ja dzisiaj w robocie byłam - wyjatkowo w tygodniu (mam nadzieję) - i w sumie było ok - czas w pracy leci baardzo szybko - tylko to ściaganie mleka w kiblu (Syla łącze się z tobą w bólu)....
Ignacy za bardzo nie chciał jeść - ale nie wiem czy z tęsknoty, bo był grzeczny i wesoły, czy może zębole mu trochę dokuczają - wychodzą mu cztery na raz !!!!!

Magdus kochanie.... w takim razie polowa Polek sie "specyficznie" maluje... ::)
no i wiekszosc tuszow niestety (tych w cenie do 40 zl) jest z wloskami... a ja mam dosc geste rzesy i na cos takiego nie moge sobie pozwolic, bo tez bym wygladala na specyficznie umalowana... ;)

Jazz, biedny Ignas z tymi zabkami, ale bedzie spokuj pozniej... a u nas tak po kolei wylaza, wiec sprawa sie przedluza... i cholera, nie wiem co gorsze...

Teddy pisze:
no wiec wagowo dziecie wskoczylo mi z 50 na 75 centyl, wzrostowo z 50 na 90.... a glowa dalej ponizej siatki, ale rosnie rowno...
wazymy 9250, wzrostu mamy 74 cm (6 cm w 1,5 m-ca!!!), glowa 42,5 cm, klata 47...

o rany - to rzeczywiście mój Ignaś ma łeb jak stodoła - 45,5 no i klatka mniejsza od głowy o 1 cm - a na tym etapie już chyba powinno być odwrotnie ...jutro idziemy na USG, mam nadzieję, że wszystko będzie ok ....

Lindsay, jak Maciulek sie czuje???

naprawde za tyle ma???
nie wyglada... a mierzylas sama, czy tylko tyle, co z pomiaru w przychodni???

reklama
Hi, hi Jazz nieźle to brzmi "łeb jak stodoła" :laugh:  Oli też ma w obwódzie główki 45cm ::)

Do góry