reklama
Magdusiek współczuję. U mnie nie lepiej, mój kochany syneczek obudził nas dziś o 5.30
Ja już kompletnie nic nie kumam z tym jego wstawaniem, chodzi spać jak zwykle, a np wczoraj b. mało w dzień spał. No i potem jest marudny 
A w ogóle dzień dobry wszystkim
A w ogóle dzień dobry wszystkim
Doxa
Fanka BB :)
Witajcie!
Ja kładąc się koło północy pokarmiłam synia, później obudziły mnie jego jęki/stęki około 4:30, pochdzę do łóżeczka a on oczy otwarte :
przystawiłam do piersi i usnął momentalnie i spał do 8:15!
Patka a jak u Ciebie wygląda picie kawy i np. mocnej herbaty?
Ja kładąc się koło północy pokarmiłam synia, później obudziły mnie jego jęki/stęki około 4:30, pochdzę do łóżeczka a on oczy otwarte :
Patka a jak u Ciebie wygląda picie kawy i np. mocnej herbaty?
hej 
tym ostatnio zasypia ok 19 i budzi się ok 7 rano. tylko wczorajszy i przedwczorajszy wieczór miał słaby, chyba przez zęby i przez imprezy
w sobotę urodziny męża i trochę grillowaliśmy u rodziców, a wczoraj komunia. to mu przestawia dzień...
ale jaki wczoraj był grzeczny. w ogóle nie marudził, a byliśmy na tej komunii do 17
tylko szkoda ze teściowa nie była taka grzeczna... 
tym ostatnio zasypia ok 19 i budzi się ok 7 rano. tylko wczorajszy i przedwczorajszy wieczór miał słaby, chyba przez zęby i przez imprezy
ale jaki wczoraj był grzeczny. w ogóle nie marudził, a byliśmy na tej komunii do 17
reklama
Doxa pisze:Patka a jak u Ciebie wygląda picie kawy i np. mocnej herbaty?
Doxa, kawy nie piję w ogóle, a cherbaty mocnej nie cierpię, piję takie siki Weroniki ;D mąż się ze mnie śmieje że jeśli chodzi o cherbatę to jestem oszczędna do bólu, także przyczyna marudzenia Dawidosa tkwi gdzie indziej (stawiałabym na zęby, ale w tych dziąsełkach ja jeszcze niczego nie wyczuwam, więc jeśli to potrwa to padnę na pysk ;D)