reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Patka u nas też jakiś czas temu były pobudki w nocy bez powodu ... i przeszły. Ja też obstawiałam wtedy zęby, ale do dziś ich nie ma :laugh: Ale pamiętaj że zanim zęby będzie widać to długa droga przed nimi, ponoć bolesne również jest przebijanie się przez okostną.
Mam nadzieję, że niedługo skończą się Wam te nocne pobudki!

reklama
Witajcie!!! Julka też robi mi ostanio pobudki nocne bez powodu.Pogada do siebie , kilka razy przekręci się w łóżeczku o 180`, czasem popłacze i znowu zasypia.Niekiedy trwa ta cała impreza parę minut a niekiedy nawet godzinę.Jest to męczące, bo ja jak się wybudzę ze snu, mam potem problemy aby spowrotem zasnąć.Dzisiaj księżniczka zrobiła nam pobudkę o 5.oo i bawiła się w najlepsze.Ponownie słodko zasnęła, napojona cycorem ok.6.30, niestety ja nie mogłam się już położyć, bo moja starsza pociecha o 8.oo miała wyjazd na wycieczkę.Musiałam jej przygotować wałówkę, obudzić i pomóc jej w transporcie torby pod szkołę (jechała na trzy dni, więc torba była spora).Jak wróciłam ok9.00 to małż ozjajmił mi,że dziecko słodko spało i obudziła się dopiero jak ja miłam już zaliczoną spóżnioną poranno kawkę.

Hej
Moj Alus tez sie budzi coraz to wczesniej dzis to o 4.50 ale ja juz doszlam dlaczego :D Jestem przeciwnikiem zaslon i firan no i efekt jest :D jasno jest moj synus nie spi :D Trzeba isc po zaslony i to ciemne fakt ze zaluzje sa ale malo daja. Ja juz na zeby nie zwalam bo do tej pory kazdy humor - to zeby a ich ani widu :D Ale za to mam troche popoludnie wolne juz po 11 walnal w kimono (wczesniej tylko 20 min drezmki) i spi, a ja czekam bo zakupy na obiad musze zrobic :laugh:

Sonyc. Zamiast zaslon, firan i zaluzji polecam rolety nie przepuszczajace swiatla. Ja takie mam i sa swietne. Niestety sa drogie :(

Ale cisza :)
Dla tych, które zazdrościły mi dzisiejszego masazu - Kamil przyszedł o 21:10, więc mój masaż sobie pooooooszedł :( Bo byłam zapisana na 18:00, dobrze, że przytomnie zdążyłam odwołać. No nic, kolejne podejście w piątek ;) Wtedy już szzcęśliwie powinna być moja Mama, więc jakoś pewniej się będę czuła.

witam - dzisiaj wróciliśmy z urlopu. Byłam w Wawie na I komuni no i przy okazji odwiedzilismy męża babcie, i kuzynostwo - było baaaardzo fajnie, szkoda że tak krotko :( ale do was też mi tęskon było ;D

U nas dzień pełen wrażeń, zakupy w Ikea całkiem udane ... kupiliśmy też wykładzinę do pokoju Olika, już ją przycieliśmy ... jutro rozkładanie, poprawki, przyklejanie ... już niedługo będzie fajnie!!

hej z tym budzeniem to jest tak, ze co kilka miesięcy dzieci tak maja, to podobno znaczy ,że ich układ nerwowy jakoś próbuje sobie w ten sposób poradzić z szybkim rozwijaniem. to się powtarza jakoś ok. 6,8,10 miesiącach.
SZYBKIEGO POWROTU DO ZDROWIA DLA LINDSAY I MACIULKA

reklama
Dzień dobry :)
Wyspałam się, nareszcie. Zignorowałam marudzenie Natralki oprócz dwóch ewidentnych jedzeniowych i jest super. Dzisiaj czeka mnie wizyta u ortopedy - mojego i długi spacer.

Do góry