reklama
Witam serdecznie 
Dziewczyny zwracam się do Was z prośbą o radę. Mój dzidziuś ma przyjść na świat na początku października. Zaczynam powoli rozglądać się za wózeczkiem dla mojego Maleństwa no i zdecydowana jestem praktycznie na wózeczek firmy Quinny Speedi + gondola i fotelik. Czy może któraś z Was używała gondoli firmy Quinny? Mam wątpliwości czy jest ona wygodna i wystarczająco duża dla dzidziusia na zimę? Bardzo proszę o rady i odpowiedź jeśli któraś z Was ma doświadczenie z wózkami tej firmy.
Pozdraiwm serdecznie i życze miłej niedzieli ;D
Dziewczyny zwracam się do Was z prośbą o radę. Mój dzidziuś ma przyjść na świat na początku października. Zaczynam powoli rozglądać się za wózeczkiem dla mojego Maleństwa no i zdecydowana jestem praktycznie na wózeczek firmy Quinny Speedi + gondola i fotelik. Czy może któraś z Was używała gondoli firmy Quinny? Mam wątpliwości czy jest ona wygodna i wystarczająco duża dla dzidziusia na zimę? Bardzo proszę o rady i odpowiedź jeśli któraś z Was ma doświadczenie z wózkami tej firmy.
Pozdraiwm serdecznie i życze miłej niedzieli ;D
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Ines - chyba Jazz ma taki wózek, z gondoli była zadowolona, teraz przesadziła synka do spacerówki i chyba czegoś Jej tam brakowało, ale nie jestem pewna. Jazz pewnie wpadnie wieczorem to Ci sama odpowie. Ale jeśli to ten wózek to Jej Synek jeździł w gondoli długo, chyba dopiero dwa tygodnie temu przestał.
Doxa
Fanka BB :)
Ines tak dokładnie nasza Jazz ma trójkołowca quinny (dokładnie który model nie pamiętam). Ze stelaża i gondoli była baaardzo zadowolona, natomiast teraz ma zastrzeżenia do siedziska spacerówki: brak pałąka oraz regulacja oparcia - są tylko 2 pozycje pół leżąca i pół siedząca, brak leżącej i siedzącej.
Jolik
Nieźle zakręcona mama
Witam w niedzilę :-)
Lindsay, Maciusiu - dużo, dużo zdrówka Wam życzymy !!! Trzymajcie się dzielnie !!!
Wysłałam Tymusia z małżem na spacerek. Obiad nastawiony. Teraz mam w planie gotowanie zupki dla mego dziecka :-)
Czy naprawdę trzeba wszystkier składniki osobno gotować? Teddy - nieźle mi zamieszałaś w głowie :-)
Lindsay, Maciusiu - dużo, dużo zdrówka Wam życzymy !!! Trzymajcie się dzielnie !!!
Wysłałam Tymusia z małżem na spacerek. Obiad nastawiony. Teraz mam w planie gotowanie zupki dla mego dziecka :-)
Czy naprawdę trzeba wszystkier składniki osobno gotować? Teddy - nieźle mi zamieszałaś w głowie :-)
Teddy
Październikowa mać
hi hi... Joliczku, alez absolutnie nie musisz osobno... 
ja tak robie, bo gotuje raz na jakis czas i juz mam opracowane sposoby...
....i naprawde nie ma sie co nad tym natrzasac, przeciez to tylko zupka :
acha... i nie zdziw sie, jak Tymus po sloiczkach w ogole nie bedzie chcial tej Twojej do buzi wziac, bo jednak jest roznica... ale z czasem przywyknie...
ja tak robie, bo gotuje raz na jakis czas i juz mam opracowane sposoby...
....i naprawde nie ma sie co nad tym natrzasac, przeciez to tylko zupka :
acha... i nie zdziw sie, jak Tymus po sloiczkach w ogole nie bedzie chcial tej Twojej do buzi wziac, bo jednak jest roznica... ale z czasem przywyknie...
reklama
Jolik
Nieźle zakręcona mama
No własnie też mi się wydaje, że za bardzo się nad tym rozczulam :-) ale ja raczej nie jestem "mistrzem patelni" więc mam obawy czy czegoś nie sknocę. Czy trzeba zawsze dodawać tłuszczu? Nie używamy masła czy może być oliwa z oliwek?
Nastawiłam już wszystkie warzywa razem a kurczaka osobno. Co bedzie to będzie. Mam nadzieję, że Tymek przynajmniej spróbuje tego mojego dzieła :-)
Nastawiłam już wszystkie warzywa razem a kurczaka osobno. Co bedzie to będzie. Mam nadzieję, że Tymek przynajmniej spróbuje tego mojego dzieła :-)