reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Witajcie!

Magdusiek to że się śmieje to też, ale głównie chodziło mi o jej pozy!! Skubana nieźle stoi na czterech :laugh:

No to chyba dzisiaj była taka noc, Oli też się przebudzał, oczy otwarte - nie zdarzało mu się to, dotychczas jęczał tylko przez sen o jedzonko - ale ja się nie dawałam, nakarmiłam, odbiłam i odłożyłam do łóżeczka bez zapalania spać, a potem sama do swojego łóżka, miał ze sobą 2 maskotki w tym jedną grzechoczącą, trochę nimi pomachał i usnął - tak było dzisiaj 2x ::)

reklama
Tak naprawde to ja nie wiem o której ona się obudziła i zaczęła bawić , ja wstałam do niej o czwartej kiedy udało jej się uruchomić karuzelę i pozdejmować z niej wszystkie maskotki.No i zobaczyłam , że podciaga się na szczebelkach, wiedziałam , że to niekoniecznie dobry pomysł córci.Ta po prostu piszczała z zachwytu.

Zyczymy DUŻO ZDROWIA dla Maciusia

Miłego weeku i super pogody, my jedziemy na działkę do znajomych super!!

hej :)
tymek w poniedziałek i wtorek tak się zrywał o 5 rano :) w końcu był długi łikend :laugh:

dziś znów upał. a mój mąż ma urodziny :) okropnie jestem zmęczona, bo nie dość że piekłam i przygotowywałam mięsko na grilla to jeszcze tymkowi deserki robiłam :) a jutro na komunię bleee :p :p

dzien dobry
a mój zbój obudził się na jedzenie po 5:00 i poszedł sdpac dalej :)

mam lenia, siedze w pizamie i nic mi sie nie chce ;) ale pójde na mały shopping korzystajac z obecnosci Kamila.

reklama
Do góry