reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
No tak fajnie macie. Moj małż dziś w pracy :( odrabia święto, w które pagnę nadmienić pracował, tyle że nie w biurze a na budowie ale to nikogo nie obchodzi :mad: A ja tym sposobem mam spierdzielone 2 weekendy :( :( :(
A moje dziecię oczywiście teraz śpi i to już 2 godziny, czyli spacer dziś będzie z przygodami. Ale co ja bym chciała, jakieś ułatwienia czy co ;)

tymek leży na macie (na brzuchu) i wpatruje się z napięciem w lusterko, które odbija światło :) i tak już 5 minut :laugh:

Patka mojego małża też nie ma ani dzisiaj, ani jutro - uczelnia :(

A my z Olim byliśmy dzisiaj rano w sklepie ogrodniczym! Ale bym tam poszalała ... w przyszłym roku będziemy robić ogródek :)

Witam !!!
Widze, ze dziś dzień wczesnych pobudek. :) U nas tez Nadulka obudziła się już o 5.
Teraz leży na macie, a w zasadzie już poza nią ;) i bawi się grzeczniutko. reszta się rozeszła, no i mamy święty spokój! ;D

Weroniczko, wszystkiego dobrego!

100 lat Weroniczko

u nas spanie normalne :) ale katar mamy straszny ja i Mala.chyba wlasnie przez to moje wylatnianie, ostatnie 2 dni mala kicala tylko w ktorkim rekawku i sie dokicala, a ja tej przy niej sie wyrozbieralam i tez mi kapie z nosa.

Macius Lindsay ma wykrytego wirusa biegunki, jest juz duzo lepiej.
Ale parszystwo, popatrzcie taki wirus i yle niebezpieczenstwa :(

U nas tez straszny katar cieknie malemu z noska a do tego jedno oczko bardziej lzawi choc z drugiego tez lezka poleci, oj oby to nie byla jakas alergia :( moze go tylko przewialo albo zatarl sobie do oczka masc co pod noskiem smaruje. Pogoda piekna a my tak siedizmy w domku bo wozu sie pozbylismy a na nowy czekamy :D za duzo nie spacerujemy bo zakwasy juz w rekach mam :)

reklama
Wróciłam do domu, Natalia spała jak złoto przez prawie cały czas, przebudziła się na chwilę, ale zanim Kamil zrobił jedzenie usnęła na nowo.
A mój shopping bardzo udany, idę do dobrego wątku.

Do góry