reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Magdusiek w pracy ok - myślałam że będzie gorzej - fajnie jest jednak się wyrwać z domu...Ignacy też fajnie, może troszkę mało zjadł, ale ładnie spał i był cały czas radosny, więc chyba nie było mu źle...

reklama
Macio rzyga :( jestesmy dzisaij po dwoch wizytach u lekarza.rano na kontroli a wieczorem juz prywatnie z rzyganiem. ( na pomoc dorazna juz nie pojde) osłuchowo czysto, gardło i uszy czytse, w brzuszek miekki bez przelewania a jednak cos nie tak :( takich wymiocin nie widziałam nawet u dorosłego. teraz bidulek padł, bo wszystko ma podraznione. nawet herbatki nie chciał. a mnie sie serce kroi.... :(

Teddy Prezes ekstra w podpisie :)
Jolik - uwieziłas swoje dziecko ? :)

Ja na wypady odreagowujace chodze od poczatku, a moj Michał chetnie zostaje z dzieckiem sam. Robi wszystko idealnie. Tylko dom potem wyglada jak pobojowisko ;D

Joliczku, a czym Ci Tymek podpadl, ze tak zza kratek wyglada... ;)

Lindsay... wspolczuje...
ucaluj Maciulka od ciotki Teddy... :(

moze czyms sie zatrul???
wiem jak to brzmi, ale to mozliwe jak dziecko cos polize nieciekawego...

Teddy pisze:
Joliczku, a czym Ci Tymek podpadl, ze tak zza kratek wyglada... ;)

Lindsay... wspolczuje...
ucaluj Maciulka od ciotki Teddy... :(

moze czyms sie zatrul???
wiem jak to brzmi, ale to mozliwe jak dziecko cos polize nieciekawego...

za caluski dziekujemy.
wszystko bralismy pod uwage i wszystko jest mozliwe. tylko jak na zlosc nic mu nie dawalismy nowego do lizania. chociaz nawet brudna reka moze dac takie objawy. kicha.

Ojeju Lindsay - ucałuj mocno Maciusia, niech szybko wraca do formy :-)

Teddy, Lindsay - daję Wam słowo honoru, że Tymuś jest na wolności :-)

reklama
Do góry