reklama
Macio rzyga jestesmy dzisaij po dwoch wizytach u lekarza.rano na kontroli a wieczorem juz prywatnie z rzyganiem. ( na pomoc dorazna juz nie pojde) osłuchowo czysto, gardło i uszy czytse, w brzuszek miekki bez przelewania a jednak cos nie tak takich wymiocin nie widziałam nawet u dorosłego. teraz bidulek padł, bo wszystko ma podraznione. nawet herbatki nie chciał. a mnie sie serce kroi....
Teddy Prezes ekstra w podpisie
Jolik - uwieziłas swoje dziecko ?
Ja na wypady odreagowujace chodze od poczatku, a moj Michał chetnie zostaje z dzieckiem sam. Robi wszystko idealnie. Tylko dom potem wyglada jak pobojowisko ;D
Teddy Prezes ekstra w podpisie
Jolik - uwieziłas swoje dziecko ?
Ja na wypady odreagowujace chodze od poczatku, a moj Michał chetnie zostaje z dzieckiem sam. Robi wszystko idealnie. Tylko dom potem wyglada jak pobojowisko ;D
Teddy pisze:Joliczku, a czym Ci Tymek podpadl, ze tak zza kratek wyglada...
Lindsay... wspolczuje...
ucaluj Maciulka od ciotki Teddy...
moze czyms sie zatrul???
wiem jak to brzmi, ale to mozliwe jak dziecko cos polize nieciekawego...
za caluski dziekujemy.
wszystko bralismy pod uwage i wszystko jest mozliwe. tylko jak na zlosc nic mu nie dawalismy nowego do lizania. chociaz nawet brudna reka moze dac takie objawy. kicha.
Jolik
Nieźle zakręcona mama
lindsay pisze:spradzałyscie kiedys wywoływanie cyfrowych zdjec u www.ufoto.pl ? podobno najtańsze. nie wiem jak jakosc papieru.
Lindsay zastanawiałam się nad ufoto, ale zdecydowałam sie jednak na http://www.allegro.pl/show_item.php?item=98957898.
Własnie przesyłam do nich 160 zdjęć. Zobaczymy co dostanę :-) Dam znać co do jakości....
reklama