reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
Powitac,
My juz drugi dzien siedzimy w domu i dostajemy powoli kota ::) Pogoda fatalna, a nawet jakby byly ladna to tez nici ze spacerow ze wzgledu na Macka.
Walcze tez jescze z laktacja 8) Do 7 miesiaca pokarmie czy;li jescze tydzien a potem to juz jak bedzie tak zaakceptuje. Na razie laktator to moja tajna bron.
Magdazlodzi- Maciek tez nie siedzi sam i predko pewnie nie usiadzie. Umie sie z przodu podeprzec raczkami, ale to wszystko. Robimy tylko tyle ile pokazano nam w por. rehabilit. Dzieciaki jescze maja czas :)

no nie... nikogo nie ma ::) nie wierze... :o
no to dzien dobry. spadamy do lekarza na kontrole. niech zdrowieje ten moj Maciulek, bo chcrzciny za pasem.

dzem dobry... :)

dziecie nam dzisiaj dalo pospac do 7.30... boooosko...
ale to tylko dlatego, ze wczoraj nie bylo popoludniowej drzemki... moze dzis tez sprobojemy, bo maly juz coraz mniej chetnie sypia w dzien...

zrobilam wczoraj magduskowe sledzie... faaajne... :)

Hej, ja dziś też nawet pospałam.
Lindsay - zdrowia życzę dla Maciulka.

Mnie czekają zakupy, bo lodówka wyczyszczona, wczoraj tarta była na obiad, dzisiaj rano już mało co było na śniadanie ;)

hej :) Jak tam wolne dni u Was...............?
u nas dzisiaj juz normalny dzien pracy a ja czekam na slonce, musze wyjsc obadac lozeczka podrozne, bo wiem, ze sie nam baaardzo przyda .

czesc! pogoda byla lipna, ale spacerowalo sie fajnie ;D tato zrobil mi przyjemnosc i zostawil mnie w centrum handlowym - buuuuuuuuuuuuuuty! ;D ;D ;D

ogolnie jest milo... tylko moja tesciowa... jeszcze zyje ;)

Hihi, Vertigo, ja dziś sie wybieram, pita muszę wysłać, ale do butow też zajrzę ;)
Orzech - u mnie wolne, Kamil ma wolne, więc fajnie tak w trójkę posiedzieć chociaż aktualnie my przed swoimi komputerami, a NAtalia śpi.

magdus u mnie pity oddane i czekamy na zwrot ;D wtedy to dopiero beda buuuuuuuuuuty ;)

a my dzis same - tato robi :( my robimy ciasta - jutro imieninki Antoninki :)

reklama
Do góry