reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Powitac,
My juz drugi dzien siedzimy w domu i dostajemy powoli kota ::) Pogoda fatalna, a nawet jakby byly ladna to tez nici ze spacerow ze wzgledu na Macka.
Walcze tez jescze z laktacja 8) Do 7 miesiaca pokarmie czy;li jescze tydzien a potem to juz jak bedzie tak zaakceptuje. Na razie laktator to moja tajna bron.
Magdazlodzi- Maciek tez nie siedzi sam i predko pewnie nie usiadzie. Umie sie z przodu podeprzec raczkami, ale to wszystko. Robimy tylko tyle ile pokazano nam w por. rehabilit. Dzieciaki jescze maja czas :)

no nie... nikogo nie ma ::) nie wierze... :o
no to dzien dobry. spadamy do lekarza na kontrole. niech zdrowieje ten moj Maciulek, bo chcrzciny za pasem.

dzem dobry... :)

dziecie nam dzisiaj dalo pospac do 7.30... boooosko...
ale to tylko dlatego, ze wczoraj nie bylo popoludniowej drzemki... moze dzis tez sprobojemy, bo maly juz coraz mniej chetnie sypia w dzien...

zrobilam wczoraj magduskowe sledzie... faaajne... :)

Hej, ja dziś też nawet pospałam.
Lindsay - zdrowia życzę dla Maciulka.

Mnie czekają zakupy, bo lodówka wyczyszczona, wczoraj tarta była na obiad, dzisiaj rano już mało co było na śniadanie ;)

hej :) Jak tam wolne dni u Was...............?
u nas dzisiaj juz normalny dzien pracy a ja czekam na slonce, musze wyjsc obadac lozeczka podrozne, bo wiem, ze sie nam baaardzo przyda .

czesc! pogoda byla lipna, ale spacerowalo sie fajnie ;D tato zrobil mi przyjemnosc i zostawil mnie w centrum handlowym - buuuuuuuuuuuuuuty! ;D ;D ;D

ogolnie jest milo... tylko moja tesciowa... jeszcze zyje ;)

Hihi, Vertigo, ja dziś sie wybieram, pita muszę wysłać, ale do butow też zajrzę ;)
Orzech - u mnie wolne, Kamil ma wolne, więc fajnie tak w trójkę posiedzieć chociaż aktualnie my przed swoimi komputerami, a NAtalia śpi.

magdus u mnie pity oddane i czekamy na zwrot ;D wtedy to dopiero beda buuuuuuuuuuty ;)

a my dzis same - tato robi :( my robimy ciasta - jutro imieninki Antoninki :)

reklama
Do góry