reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

magdazłodzi pisze:
A i kiedy zaczeły siedziec pociechy reszty dziewczyn bo chciałabym wiedziec do jakiego czasu dziecko powinno juz zacząć samodzielnie siedziec i kiedy można sie niepokoic że dziecko jeszcze nie siedzi??Bo Kasia jeszcze niepotrafi i wiem że niemusze sie jeszcze o to martwic

siedzi, czy siada???
w sumie chyba zadne z naszych dzieci jeszcze nie siedzi samo pewnie... i nie ma sie czym martwic jeszcze ze 2-3 miesiace...

a tak w ogole to dzemdobry... :)

reklama
Teddy pisze:
... i nie ma sie czym martwic jeszcze ze 2-3 miesiace...

No właśnie i dlatego się nie martwię, choć czasami chciałabym żeby Tymuś sztywno usiadł :-)

I znowu pada.... :-(

Witam dziewczyny u nas na razie świeci słonko i mam nadzieję, że już tak zostanie:)
Weronika zaczęla podciągać się do siadania jak miała 3miesiące a teraz siedzi ale trochę chwiejnie zależy jaki ma dzień. Czytałam,że dzieci stabilnie siedzą ok 8 miesiąca więc jeszcze mamy czas nie ma co próbować na siłę, każde dziecko rozwija się indywidualnie. Nika niektóre rzeczy robi wcześniej niż rówieśnicy a inne trochę później:).

Witam w majowy dzionek
W Łodzi słonko sie przedziera przez chmury
Kasia jak ja posadze to jest mocno pochylona do przodu i leci na boczki ,bo jak patrze na zdjecia to wyglada jakby wasze pociechy juz sieziały dosc pewnie dlatego mnie to zastanowiło

Teddy - Ty napewno jesteś na bieżąco ... co się dzieje z małgosią? Dawno jej tutaj nie było. Wszystko u niej w porządku?

Dzisiaj mieliśmy mieć inaugurację sezonu grillowego :-( Mam tylko nadzieję, że w środę się poprawi i zdążymy pogrillować :-)

reklama
ostatnio widzialysmy sie ze 2 tygodnie temu.... Doxa jest bardziej na bierzaco.... ;)

....i tez chetnie sie dowiem co u Malgosi...

Do góry