reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
hura! zaczął sie dlugi weekend!

witam kobietki,

u nas taka zimnica dzisiaj ze strach brrr. normalnie jak czasami zawieje to prawie arktycznie.
u nas przygotowania do chrztu pełną para. musze jeszcze kupić białe rajty dla synka. :)
ide zajrzec do galeryjki

ale super dzieciaczki !

Prezes z miną "a moze na rączki " jest boski.
Joliku Ty chyba bardzo zeszczuplałaś, co ? Tymek ekstra.
Efunia - Twoj mały to tez miny rąbie jak sie patrzy hihi.
No i wogole rosną te nasze bobasy :)

A dziekujemy. Maciulek ok. Chociaz w srode bylismy na szczepieniu i pani za szybko podała szczepionke brrr. Całe popołudnie tak płakał jak nigdy jescze nie widziałam. W nozke nie dał sie dotknąć. I jeszcze wczoraj ledwo ruszał ta nogą. No serce sie kroi :(

Oj biedactwo!! Słyszałam, że trzeba robić okłady chyba z sody, ja nie robiłam, bo po Olim jak po kaczce spływały te szczepienia, nawet nie zauważał że go pani kłuła ... ale spróbuj, może mu to przyniesie ulgę!

Juz teraz jest ok. Moj tez nie zauwaza tych szczepien. Przy szczepieniu było ok tylko potem nie. Ale musze pamiętac o tej sodzie na przyszłośc. Nie wiesz jak to sie robi ? Sama soda ?

rozpuszczasz lyzeczke w pol szklanki wody, robisz oklad i obwiazujesz nozke...
swietnie sie do kompresu nadaja wkladki laktacyjne, bo zewnetrzna strona jest nieprzepuszczalna, wiec nie przecieka... a to jednak z pol dnia trzeba ponosic...

Lindsay... pokaz Maciulka... :)

Dobry wieczór mamusie ;)
Mój mąż okupował komputer i dopiero teraz mogę trochę popisać :)
Czytałam jak rosną wasze skarby  i swierdziłam,że nie tylko moja Nisia jest taka wysoka jak na swój wiek(my już od ok3 tyg zakładamy ubranka na 74) a 4 skończy siedem miesięcy.
My dostajemy szczepionki w rączki, pielęgniarka mówiła ,że są mniej bolesne dla dzieci.

reklama
Dzięki Teddy :-*

Maciulka pokaże jutro, bo dzisiaj siedze na sluzbowym kompie i nie mam tu ani jednego zdjęcia :(

spradzałyscie kiedys wywoływanie cyfrowych zdjec u www.ufoto.pl ? podobno najtańsze. nie wiem jak jakosc papieru.

Do góry