reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
hej hej
no tak u nas pada i pada. jutro tez ma padac i pojutrze i az do wtorku  :-[ :-[
ale ładne zakupki :) ja ostatnio zakupiłam ogrodniczki tymusiowi, 4 bodziaczki oraz spodnie gapa, fajne bo takie jakby podwójne :)
a sobie koszulę, taką ładną ściśle opinającą niczym gorset  ;) niby 46 rozmiar a wyglądam jak 36 ;D ;D hehehehe... ale to na komunię :)
luszka baw się dobrze!! my może się wybierzemy do gdańska na stare śmieci :) w sensie jakichś znajomków i przyjaciół ze studiów (mego małża) poodwiedzać, ale jeśli cały łikend ma tak kapać to nie wiem :(
za to wypiliśmy z męzem po łamańcu (tzw snajperze  ;) ) i redsiku i zaczyna mnie sen morzyć... tymek dał mi dziś nieźle w kość, bo od 11 praktycznie leje więc ze spaceru wyszło wielkie nic :( także troche zmęczonka jestem :(
ale idę jeszcze do galeryjki...

lomatko.... dopiero teraz zalapalam o co chodzi... jak ciotka te emotki wstawilas... ::)

... ja juz chyba powinnam spac isc...

a wlasnie, apropos Huggiesow... widziala ktoras z was 4+ w megapakach???

cholera, bo sa wszedzie 4 i 5... a 4+ nie... no i troche mi sie przez to drogo zrobilo... ::)

reklama
Do góry