reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
Witam!!! Dawno do was nie zaglądałam ale naprawdę nie miałam czasu.Ciągle tylko praca, potem po dziecko do mamy, po drodze zakupy i póżniej znowu praca w domu(sprzątanie, gotowanie i opieka nad dziećmi)
Wszyscy jesteśmy zdrowi (może ja tylko troche przemęczona),Julka rożnie jak na drożdzach juz nosi ubranka na 74, ważyłam ja ostatnio na wadze u koleżanki i ważyła 7,2oo.Wieczorami troche marudzi, chyba wyżyna jej się drugi ząbek.Dalej jak jestem w domku to zajada pierś, a jak mamy nie ma w zasięgu wzroku to pałaszuje wszystko co jej podadzą, niczym nie gardzi.

Zakupiłam niedawno wózek na allegro, jak tylko dojdzie to zrobię fotkę .Długo sie zastanawiałam i w końcu podjęłam decyzję, mam nadzieję,że nie bede żałować.Na dworze ciepło a my ciagle jeżdzimy w gondoli.Musiałam zaoferowć mojej kobietce spacerówke, w końcu jutro kończy pół roczku!!!!

Witajcie śpiochy ;)

Dzisiaj 0,5 roczku kończą: Natalka Magduśka oraz Julcia Kasi74

Kochane dziewczynki wszystkiego naj, naj lepszego!
Dajcie w kość mamusiom ;)

Polroczkowe dziewczynki, rosnijcie zdrowo

a tak w ogole do dzemdobry wszystkim... :)

pospalismy do 10... ale wcale nie czuje sie przez to bardziej zywa... ::)

no wlasnie tez mnie to zastanawia...

w soboty o 13 powtarzaja Zaklinaczke... dzis byl drugi odcinek, ten z Dexterem co walil glowa w podloge... ::)

reklama
Witaj Ina :)
Oj masz się biedulko ... super że chociaż Damianek ma się już lepiej ... koniecznie go pokaż, koniecznie!! I zdrówka dla Patryka!

Do góry