reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

No jasne Shady, ze pamiętamy!
Witajcie!
Odwiedziłam galeryjkę i rany jakie nasze pociechy już duże. Anula Orzeszka chyba raczkuje, a przynajmniej próbuje.
Doxa, Oliwierek jest śliczny, ale nie jak dziewczynka tylko jak prawdziwy facet! ;) :laugh:

reklama
Doxa uzywane mieszkanko bedzie ale za to 3 pokoje. A jak uzbieramy kase to sobie remoncik zrobimy i bedzie jak nowe. Pozdrawiam Was i znikam kapac moje pociechy.

hej dziewczyny

wszystkiego najlepszego dla półrocznych dziewczynek !!!

byłam w galeryjce - dzieciaki superanckie!!
a ja od godziny siedzę i pompuje mleko - żeby chłopak miał co jeść jak pójdę w sobotę do roboty - leci mi to mleko jak krew z nosa :( mam dopiero z 40 ml ....

Jazz, wieczorem najgorzej ściąganie wychodzi. Rano spróbuj. No i przede wszystkim odpręż się i nie licz ml tylko zajmij sie np . oglądaniem filmu i pompuj przy okazji. Wtedy poleci.
Priva Ci wysłałam :)

Dzień dobry.
Mało jestem przytomna, ale co tam, pogoda piękna, dziś idę sama na spacer, bo mi dziecko wczoraj jęczało przy koleżance, zawsze przy niej jęczy i płacze i chcę sprawdzić czy to kwestia koleżanki czy Natalki ;)
Zauważyłyście, że coraz wcześniej się kładziemy spać? Kiedyś forum wieczorami i nocami żyło bardzo intensywnie i strach ybło wejśc,a od kiedy dzieci się bardziej wyregulowały i pogoda się zrobiła piękna to nawet nie ma specjalnie nadrabiania.

czesc laski i bobaski... :)

Magdus, cos w tym jest... ja tez ledwo zyje... ;)
wczoraj bylismy na spacerze prawie 5 godzin, a wrocilam z niego tak potwornie zmeczona, jakbym robila w Biedronce... ::)
maly zasnal mi po 17, a obudzil sie dopiero przed polnoca... a ja spalam razem z nim...

to chyba przez to, ze tak szybko sie goraco zrobilo... w sumie z ciagu raaptem 2 tygodni z zimy mamy lato... musi sia to na nas jakos odbic... :)

czesc :)
dokładnie. strasznie gorąco ciągle. my chodzimy w dzien na 4 godziny spacerku. wczoraj tylko nie wyszło byliśmy 2 godziny, więc jeszcze po południu poszliśmy na kolejne dwie :) i tak oto jak wróciliśmy była 19 :)

a potem przyjechał pan zabrać szafę i biurko, więc teraz komp stoi na malutkim stoliczku a rzeczy z szafy kłębią się na podłodze. i dopiero po długim łikendzie dowiozą nam meble ::)

a dziś pochmurno jakoś :( ciekawe jak będzie później...

reklama
Ja najbardziej to czuję w nocy gdy karmię Natalię. Do tej pory nie sprawiało to dla mnie żadnego kłopotu, a teraz czuję jak nie mogę wytrzymac i przysypiam, tak na wpół leżąco, troche siedząco, budze sie po chwili, bo Natalce niewygodnie.
Ale ładnie jest, poza tym pranie szybko schnie ;) No i suszarka wyjechała na balkon, więc jeden rupieć mniej.

Do góry