reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

No jasne Shady, ze pamiętamy!
Witajcie!
Odwiedziłam galeryjkę i rany jakie nasze pociechy już duże. Anula Orzeszka chyba raczkuje, a przynajmniej próbuje.
Doxa, Oliwierek jest śliczny, ale nie jak dziewczynka tylko jak prawdziwy facet! ;) :laugh:

reklama
Doxa uzywane mieszkanko bedzie ale za to 3 pokoje. A jak uzbieramy kase to sobie remoncik zrobimy i bedzie jak nowe. Pozdrawiam Was i znikam kapac moje pociechy.

hej dziewczyny

wszystkiego najlepszego dla półrocznych dziewczynek !!!

byłam w galeryjce - dzieciaki superanckie!!
a ja od godziny siedzę i pompuje mleko - żeby chłopak miał co jeść jak pójdę w sobotę do roboty - leci mi to mleko jak krew z nosa :( mam dopiero z 40 ml ....

Jazz, wieczorem najgorzej ściąganie wychodzi. Rano spróbuj. No i przede wszystkim odpręż się i nie licz ml tylko zajmij sie np . oglądaniem filmu i pompuj przy okazji. Wtedy poleci.
Priva Ci wysłałam :)

Dzień dobry.
Mało jestem przytomna, ale co tam, pogoda piękna, dziś idę sama na spacer, bo mi dziecko wczoraj jęczało przy koleżance, zawsze przy niej jęczy i płacze i chcę sprawdzić czy to kwestia koleżanki czy Natalki ;)
Zauważyłyście, że coraz wcześniej się kładziemy spać? Kiedyś forum wieczorami i nocami żyło bardzo intensywnie i strach ybło wejśc,a od kiedy dzieci się bardziej wyregulowały i pogoda się zrobiła piękna to nawet nie ma specjalnie nadrabiania.

czesc laski i bobaski... :)

Magdus, cos w tym jest... ja tez ledwo zyje... ;)
wczoraj bylismy na spacerze prawie 5 godzin, a wrocilam z niego tak potwornie zmeczona, jakbym robila w Biedronce... ::)
maly zasnal mi po 17, a obudzil sie dopiero przed polnoca... a ja spalam razem z nim...

to chyba przez to, ze tak szybko sie goraco zrobilo... w sumie z ciagu raaptem 2 tygodni z zimy mamy lato... musi sia to na nas jakos odbic... :)

czesc :)
dokładnie. strasznie gorąco ciągle. my chodzimy w dzien na 4 godziny spacerku. wczoraj tylko nie wyszło byliśmy 2 godziny, więc jeszcze po południu poszliśmy na kolejne dwie :) i tak oto jak wróciliśmy była 19 :)

a potem przyjechał pan zabrać szafę i biurko, więc teraz komp stoi na malutkim stoliczku a rzeczy z szafy kłębią się na podłodze. i dopiero po długim łikendzie dowiozą nam meble ::)

a dziś pochmurno jakoś :( ciekawe jak będzie później...

reklama
Ja najbardziej to czuję w nocy gdy karmię Natalię. Do tej pory nie sprawiało to dla mnie żadnego kłopotu, a teraz czuję jak nie mogę wytrzymac i przysypiam, tak na wpół leżąco, troche siedząco, budze sie po chwili, bo Natalce niewygodnie.
Ale ładnie jest, poza tym pranie szybko schnie ;) No i suszarka wyjechała na balkon, więc jeden rupieć mniej.

Do góry