reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
wiesz Patka, trzeba mi bylo od razu Kolobrzeg zaproponowac... w sumie niewielka roznica.... ;)

jade do parku sowinskiego, tam sa prznajmniej lawki wygodne, to sobie spokojnie poczytam...

A ja dzis znowu muszę się pakować ::) wieczorem znów jedziemy do Łodzi. Straaasznie mi się nie chce :( . Nie ma jednak jak w domu, tyle mnie nie było że nie zdążyłam się własnym domem nacieszyć ::) No a Dawido tutaj nie daje się tak we znaki, bo jednak tutaj nie domaga się ciągłego noszenia na rękach. Tam, szkoda gadać :( a jak zobaczy dziadka to aż łapki mu latają ;D
Ale teraz jeszcze na spacerek też sie wybieram, tylko coś Luszki nie widać :)

dzieki efunia ja nie wiem, bo juz dawno stracilam porownanie z rowiesnikami, teraz Anula goni Nikolasa, z ktorym sie spotyka a on jest 9-cio miesieczniak :laugh:
Ale faktycznie cieszy mnie, ze sie rozwija i probuje nowych rzeczy, sama sie juz podciaga poszczebelkach do siedzenia, no i pupa w powietrzu tak kolysze, ze chaba faktycznie niebawem ruszy z raczkowaniem, na razie robi skoki na szczupaka po rozchwianiu sie na kolanach :)

Magdusiek ta bluzeczka w paseczki jest 56 - wlasnie sprawdzilam :laugh:............i teraz wiem, ze chcialabym sie z Wami zobaczyc i widziec te dzieciaki w kupie ;)

reklama
orzech no właśnie anulka jest drobniutka a taka spryciara :) tymek jedynie pełza i "pływa" tzn leży na brzuchu i unosi jednocześnie do góry wszystkie kończyny i macha nimi z zacięciem i głośnym okrzykiem bojowym :laugh:
tymek nosi 74-80 ubranka. część 74 już będę musiała schować do kartonika :( szkoda :(

Do góry