reklama
A ja dzis znowu muszę się pakować : wieczorem znów jedziemy do Łodzi. Straaasznie mi się nie chce . Nie ma jednak jak w domu, tyle mnie nie było że nie zdążyłam się własnym domem nacieszyć : No a Dawido tutaj nie daje się tak we znaki, bo jednak tutaj nie domaga się ciągłego noszenia na rękach. Tam, szkoda gadać a jak zobaczy dziadka to aż łapki mu latają ;D
Ale teraz jeszcze na spacerek też sie wybieram, tylko coś Luszki nie widać
Ale teraz jeszcze na spacerek też sie wybieram, tylko coś Luszki nie widać
Orzech
Fanka BB :)
dzieki efunia ja nie wiem, bo juz dawno stracilam porownanie z rowiesnikami, teraz Anula goni Nikolasa, z ktorym sie spotyka a on jest 9-cio miesieczniak :laugh:
Ale faktycznie cieszy mnie, ze sie rozwija i probuje nowych rzeczy, sama sie juz podciaga poszczebelkach do siedzenia, no i pupa w powietrzu tak kolysze, ze chaba faktycznie niebawem ruszy z raczkowaniem, na razie robi skoki na szczupaka po rozchwianiu sie na kolanach
Magdusiek ta bluzeczka w paseczki jest 56 - wlasnie sprawdzilam :laugh:............i teraz wiem, ze chcialabym sie z Wami zobaczyc i widziec te dzieciaki w kupie
Ale faktycznie cieszy mnie, ze sie rozwija i probuje nowych rzeczy, sama sie juz podciaga poszczebelkach do siedzenia, no i pupa w powietrzu tak kolysze, ze chaba faktycznie niebawem ruszy z raczkowaniem, na razie robi skoki na szczupaka po rozchwianiu sie na kolanach
Magdusiek ta bluzeczka w paseczki jest 56 - wlasnie sprawdzilam :laugh:............i teraz wiem, ze chcialabym sie z Wami zobaczyc i widziec te dzieciaki w kupie
reklama
orzech no właśnie anulka jest drobniutka a taka spryciara tymek jedynie pełza i "pływa" tzn leży na brzuchu i unosi jednocześnie do góry wszystkie kończyny i macha nimi z zacięciem i głośnym okrzykiem bojowym :laugh:
tymek nosi 74-80 ubranka. część 74 już będę musiała schować do kartonika szkoda
tymek nosi 74-80 ubranka. część 74 już będę musiała schować do kartonika szkoda